Φρίκη για τη 18χρονη Αμερικανίδα Natalie Raanan και τη μητέρα της: Πήγαν στο Ισραήλ να γιορτάσουν και αγνοούνται - Τις απήγαγε η Χαμάς

Αγνοείται η τύχη τους...

Την απόλυτη φρίκη ζουν μια 18χρονη Αμερικανίδα Ισραηλινής καταγωγής και η μητέρα της, καθώς όλα δείχνουν ότι είναι όμηροι της Χαμάς.

Σύμφωνα με την οικογένειά τους και τους φίλους τους, η 59χρονη Judith και η 18χρονη Natalie Raanan από το Σικάγο, βρέθηκαν στο στο κιμπούτς Nahal Oz στο νότιο Ισραήλ, κοντά στη Γάζα στις αρχές Σεπτεμβρίου

Ο Uri Raanan, πρώην σύζυγος της Judith και πατέρας της Natalie, δήλωσε στο ABC7 Chicago ότι έλαβε ένα μήνυμα από την κόρη του μετά την έναρξη της επίθεσης.

Κρύβονταν σε ένα καταφύγιο, αλλά έκτοτε δεν έχουν νέα τους.

Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Τζέικ Σάλιβαν δήλωσε την Τρίτη ότι υπάρχουν τουλάχιστον 20 Αμερικανοί που αγνοούνται στο Ισραήλ.

"Θέλω να υπογραμμίσω και να τονίσω ότι αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχουν 20 ή περισσότεροι Αμερικανοί όμηροι. Απλώς αυτός είναι ο αριθμός που αγνοείται επί του παρόντος", δήλωσε ο Σάλιβαν στους δημοσιογράφους.

Διαβάστε επίσης: Το Ισραήλ προετοιμάζει χερσαία επέμβαση στη Γάζα - O απολογισμός των νεκρών έφτασε στους 1.200 (φωτό - βίντεο)

Να σημειωθεί ότι η Judith Raanan είναι μέλος της εβραϊκής κοινότητάς στο Chabad του Evanston, βόρεια του Σικάγο. Στο Ισραήλ είχαν μεταβεί για να γιορτάσουν το εβραϊκό νέο έτος, όπως μεταδίδει το BBC.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ