Αγαπημένα ζευγάρια της Αθήνας: Κώστας & Χριστιάνα Καίσαρη, Δημήτρης & Αρετή Δαλακούρα, Νίκος Μιχαλόπουλος & Άννα Βερούλη

Λαμπερές εμφανίσεις!

Στη συναυλία της σπουδαίας Ελληνοκύπριας τραγουδίστριας, της Άννας Βίσση, εντόπισε ο φωτογραφικός φακός γνωστά ζευγάρια της κοσμικής Αθήνας. Ανάμεσά τους και τα ζεύγη Καίσαρη και Δαλακούρα.

Η Άννα Βίσση μάγεψε το κοινό της στον ιερό χώρο του Ωδείου Ηρώδου Αττικού, με δύο sold out συναυλίες. Την Τρίτη 3 και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, η διάσημη καλλιτέχνης τραγούδησε για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, τα πιο γνωστά τραγούδια της.

Στο event βρέθηκαν ο δημοφιλής κοσμηματοπώλης Κώστας Καίσαρης με τη σύζυγό του Χριστιάνα.

Η Χριστιάνα Καίσαρη φόρεσε ένα σικ μπλε κοστούμι με φλοράλ λεπτομέρειες σε έντονο φούξια χρώμα. Για να ολοκληρώσει το outfit επέλεξε εντυπωσιακά σκουλαρίκια σε σκούρο πράσινο χρώμα και ασορτί τσαντάκι.

panoulis.gr

Ένα ακόμη ζευγάρι που εντοπίστηκε στη συναυλία της Άννας Βίσση είναι ο εφοπλιστής Δημήτρης Δαλακούρας με τη σύζυγό του, Αρετή.

Η κομψή Αρετή Δαλακούρα επέλεξε να φορέσει ένα αμάνικο τοπάκι με ιδιαίτερο μοτίβο σε γήινους τόνους. Το συνδύασε με κλασικό μαύρο παντελόνι και υπέροχα κοσμήματα.

panoulis.gr

Ο συγγραφέας Νίκος Μιχαλόπουλος και η σύζυγός του, η ολυμπιονίκης Άννα Βερούλη απόλαυσαν και εκείνοι τη συναυλία της Άννας Βίσση στο Ηρώδειο.

Η Άννα Βερούλη φόρεσε μαύρο παντελόνι και σκούρο μπλε πουκάμισο, ενώ αίσθηση προκάλεσαν τα κατακόκκινα γυαλιά της.

panoulis.gr

Μερικοί, ακόμη, επώνυμοι που παρακολούθησαν τη συναυλία ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού, Γιώργος Διδασκάλου με τη σύζυγό του, ο βουλευτής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και η εκθαμβωτική επιχειρηματίας Κέλλυ Δρίτσα.

panoulis.gr

panoulis.gr

Στο Ηρώδειο και ο επιχειρηματίας και δικηγόρος Γιάννης Σαραντίτης, με τη γοητευτική σύντροφό του και interior designer, Μαλβίνα Σαραντίτη, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με το ξεχωριστό ροζ πανωφόρι της.

panoulis.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ