Συγκλονίζει Ελληνίδα που ζει στο Ισραήλ: "Ως μάνα έχω να κλείσω μάτι τρεις μέρες" - "Δεν έχουν σταματήσει οι ρουκέτες"

Σοκάρουν τα όσα περιγράφει μια Ελληνίδα από την Ιερουσαλήμ.

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο μίλησε η Τζουλιάνα Ναχμία, μια Ελληνίδα που ζει κοντά στην Ιερουσαλήμ και βιώνει από την πρώτη γραμμή τα όσα γίνονται στο Ισραήλ.

Μάλιστα, σημείωσε ότι τα τρία της παιδιά επιστρατεύτηκαν και ότι η κατάσταση είναι πολύ κακή. Πρόκειται για τους δυο γιους της και τη μια της κόρη.

«Είμαστε σε κατάσταση πολέμου»

«Τα τρία παιδιά μου είναι επιστρατευμένα αλλά όχι στο μέτωπο. Όλα είναι ένα μέτωπο. Η κατάσταση είναι πάρα πολύ άσχημη, επιδεινώνεται ώρα με την ώρα λόγω των νούμερων που ανεβαίνουν των νεκρών, των αγνοουμένων, των ομήρων και των τραυματιών. Μπορούμε να βγούμε από το σπίτι, η ερώτηση είναι αν θέλουμε να βγούμε αν δεν έχουμε ανάγκη» είπε.

«Ως μάνα έχω να κλείσω μάτι τρεις μέρες. Ευτυχώς έχω συνεχή επικοινωνία με τα παιδιά μου. Είναι καλά αλλά πολύ κουρασμένα. Η κόρη μου φροντίζει τους τραυματίες στρατιώτες. Δεν μπορεί να μας μεταφέρει τις εικόνες, βρίσκεται συνεχώς με επαφή με τους τραυματίες. Δεν είναι εύκολες οι εικόνες που βλέπει αλλά είναι δυνατή και εκπαιδευμένη, είμαι περήφανη για αυτήν. Έρχεται στο σπίτι το βράδυ ράκος, λίγος ύπνος και λίγο φαγητό. Οι γιοι μου δεν μπορούν να επιστρέψουν» σημείωσε.

«Ακούμε τα αεροπλάνα να περνάνε από πάνω μας 24 ώρες το 24ωρο».

«Δεν έχουν σταματήσει οι ρουκέτες. Τα βλέπουμε στην τηλεόραση, υπάρχει συνεχής ενημέρωση για το πού ρίχνουν» είπε.

«Ο νους μας είναι στους γονείς που έχουνε χάσει τα παιδιά τους και σε όσους έχουν αγνοουμένους. Μεγάλη είναι η αλληλεγγύη του κόσμου και η ενότητα που έχουμε ως ισραηλινός λαός. Εγώ είμαι εθελόντρια και πηγαίνουμε συνεχώς φαγητά και προσφορές στους στρατιώτες, ό, τι μπορούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ