Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Εβδομάδα ξεκινά με κόντρα Άρη-Πλούτωνα - Εντάσεις & θυμός

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις.

Η εβδομάδα ξεκινά με την ακριβείας κόντρα Άρη-Πλούτωνα που ενεργοποιήθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπως θα είχατε διαβάσει και στις προβλέψεις μου για το Σαββατοκύριακο. Η ένταση συνεχίζεται και στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, γι’ αυτό ειδικά τις πρώτες μέρες ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στη διαχείριση του θυμού και των αρνητικών μας συναισθημάτων. Τουλάχιστον η Αφροδίτη που σήμερα περνά στην Παρθένο θα βοηθήσει κάπως να γειωθούμε και να καλμάρουμε ψυχολογικά. Η Σελήνη θα παραμείνει στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της μέρας, σχηματίζοντας τετράγωνα με τον Δία και τον Ουρανό επιφυλάσσοντας μας ακόμη μια μέρα με απρόοπτα αλλά και εγωιστικές συμπεριφορές.

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα ολοκληρώνεται τα ξημερώματα και συνεχίζει να δημιουργεί ένταση και θυμωμένες αντιδράσεις στις σχέσεις σας. Μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι έχουν μια επιθετική προσέγγιση απέναντι σας κι αυτό να σας φέρνει σε θέση άμυνας. Η Αφροδίτη προχωρά στην Παρθένο μέσα στον τομέα της αυτοφροντίδας, της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Αν το προηγούμενο διάστημα το παρακάνατε με τους γευστικούς πειρασμούς και μέσα στις χαρές των διακοπών και του καλοκαιριού μια από αυτές ήταν να κλείνετε κι ένα διαφορετικό εστιατόριο κάθε μέρα, η Αφροδίτη από την Παρθένο θα βοηθήσει να συμμαζευτείτε λίγο και να προτιμήσετε πιο υγιεινές επιλογές ακόμη κι όταν είστε έξω για φαγητό. Πολύ καλύτερα μπορεί να κυλήσουν και κάποιες επαγγελματικές σχέσεις, ενώ αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα καταφέρετε να αυξήσετε το πελατολόγιο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο ξεκίνημα της ημέρας ολοκληρώνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα που δίνει παράταση στην ένταση ή στην απογοήτευση που μπορεί να νιώθετε για κάποια πράγματα. Πιθανώς να αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια στις μετακινήσεις σας ή μια δυσκολία σε θέματα επικοινωνίας και μάθησης. Ενδεχομένως να υπάρχει κλίμα έντασης και παρεξηγήσεων και στον χώρο της δουλειάς σας. Η Αφροδίτη στην πορεία της μέρας θα προχωρήσει στη φιλική σας Παρθένο και θα κάνει την καθημερινότητα σας πιο ευχάριστη, θα σας προσφέρει ευκαιρίες να τονώσετε την ερωτική σας ζωή, να κάνετε γνωριμίες ή και συζητήσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Εξαιρετικό διάστημα και για τους γονείς να χαρούν με τα παιδιά τους ή αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε έναν απόγονο να μεγιστοποιήσετε τις προσπάθειες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα ξημερώματα της Δευτέρας ολοκληρώνεται το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα που δημιουργεί κλίμα έντασης και πόλωσης από την προηγούμενη εβδομάδα. Ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί αν κάποιος που δεν συμφωνεί μαζί σας σας προκαλέσει με ένα προβοκατόρικο τρόπο. Μην μπείτε στο «τριπάκι» να τον νικήσετε και να επικρατήσετε με τα επιχειρήματα σας. Ακόμη κι αν έχετε δίκιο μπορεί να το χάσετε. Σήμερα η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και μολονότι ως ζώδιο είναι πολύ κόντρα προς το δικό σας μπορεί να βοηθήσει μέχρι τις 08/11 σε θέματα που αφορούν το σπίτι σας ή και τη συμβίωση με τον σύντροφο σας. Μπορεί να σας πιάσει οίστρος να αναδιακοσμήσετε τον χώρο του σπιτιού, να κάνετε αλλαγές στη διαρρύθμιση των επίπλων, να κάνετε αγορές προκειμένου να φτιάξετε την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε ή να κάνετε ουσιαστικά βήματα συμβίωσης με τον σύντροφο σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ