Πριγκίπισσα Λεονόρ: Με τη στρατιωτική της στολή συμμετέχει σε παρέλαση στην Ισπανία - Πόσο της πάει ο κόκκινος μπερές! (φωτό)

Συμφωνείτε;

Η πριγκίπισσα Λεονόρ σε μία διαφορετική εμφάνιση!

Μπορεί όταν ακούμε τη λέξη "Πριγκίπισσα" να σκεφτόμαστε glam φορέματα και τιάρες αλλά εδώ τα πράγματα είναι αλλιώς....

Η κόρη της Βασίλισσας Λετίσια και του Βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας ξεκίνησε πριν λίγους μήνες την στρατιωτική της εκπαίδευση στη Γενική Στρατιωτική Ακαδημία όπου θα παραμείνει για ένα χρόνο.

Διαβάστε ακόμη: Ο Βασιλιάς Φελίπε κοιτάζει με θαυμασμό την Βασίλισσα του - Εκείνη με έξωμο top, φούστα υπέροχη & μακριά αλογοουρά (φωτό)

Χθες, (6/10) συμμετείχε στην παρέλαση 412 νέων μαθητών από την Ακαδημία της Σαραγόσα για να κάνουν προσφορά λουλουδιών στην Παναγία της Πιλάρ.

Η αφοσίωση του λαού στην Παναγία της Πιλάρ είναι βαθιά ριζωμένη μεταξύ των Ισπανών, ώστε η Αγία Έδρα επέτρεψε την ίδρυση του Οφίτσιο της Πιλάρ που καταγράφεται η εμφάνιση της Παναγίας της Πιλάρ ως '' μια παλαιά και ευσεβής πίστη ".

Η πριγκίπισσα της Αστούριας ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της, βασιλιά Φελίπε, καθώς και του παππού της, Χουάν Κάρλος, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν στρατιωτικά σε κάθε ένα από τους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

Μόλις αναλάβει τον θρόνο, θα οριστεί Αρχιστράτηγος των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η 17χρονη διάδοχος του ισπανικού θρόνου φοράει τη στολή της και της πάει απίστευτα.


instagram @caserealdeespana

Χαρακτηριστικό αξεσουάρ φυσικά ο κόκκινος μπερές έχοντας πάνω του το σήμα της Ακαδημίας.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Λεονόρ της Ισπανίας: Ολοκλήρωσε την πρώτη φάση της βασικής στρατιωτικής της εκπαίδευσης στη Σαραγόσα - Δείτε την με την στολή, πόσο της πάει! (φωτό)

Τι προτιμάτε εσείς φορέματα ή στρατιωτική στολή;.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ