Στέφανος Κασσελάκης: Η σχέση με καλλονή γυναίκα πριν γνωρίζει τον άνθρωπο της ζωής του, Tyler - Oι φωτογραφίες στην Ελλάδα με το ξανθό μοντέλο

Αυτή είναι η ξανθιά καλλονή πρώην σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη. Που ζει τώρα; 

Πόσοι γνώριζαν πως ο Στέφανος Κασσελάκης είχε σχέση με γυναίκα πριν γνωρίσει τον σύντροφό του Tyler McBeth ; Σίγουρα λίγοι! 

Τις τελευταίες ημέρες, είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την πρώην σύντροφό του.

Ο ίδιος έχει μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να αποδεχτεί τη σεξουαλικότητά του και τις σχέσεις που είχε με γυναίκες μέχρι να αντιληφθεί ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Η σχέση με την καλλονή ξανθιά 

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1, οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια καθώς ήταν συμφοιτητές στο τμήμα Διεθνών Σχέσεων.

Σύμφωνα με τoν Alpha, οι δυο τους ήταν ζευγάρι για πέντε χρόνια, από το 2009 έως το 2014. Είχαν επισκεφθεί μαζί την Ελλάδα και μεταξύ άλλων είχαν πάει και στη μονή Μονή Οσίου Δαυίδ στην Εύβοια.

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε φωτογραφίες από μια άλλη περίοδο της ζωής του. Παρέα του η πρώην σύντροφός του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε μιλήσει για τη συγκεκριμένη μονή στην οποία προσευχόταν τη δύσκολη περίοδο της ζωής του. "Θυμάμαι την εποχή του πανεπιστημίου να έρχομαι εδώ στην Εύβοια, στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ, όπου έχω βαφτιστεί, και να προσεύχομαι να έχει καλά τους δικούς μου και να μην είμαι γκέι. Ναι, προσευχόμουν να μην είμαι γκέι. Δεν έχω καλές αναμνήσεις από την εφηβεία" είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Καθημερινή.

Οι φωτογραφίες δημοσιοποιήθηκαν στο site sportime, με το ρεπορτάζ του Alpha να σημειώνει ότι η πρώην σύντροφος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει γυρίσει πλέον σελίδα στη ζωή της.

Τώρα είναι παντρεμένη με τον πρόεδρο μεγάλης εταιρείας, με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Ζουν στη Βόρεια Καρολίνα, με την ίδια να δουλεύει σε διευθυντική θέση στην εταιρεία του συζύγου της.

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει δηλώσει ότι έχει δεσμό με τον Αμερικανό νοσηλευτή Τάιλερ Μακμπέθ, με τον οποίο έχει συνάψει σύμφωνο συμβίωσης.

Κι αν για πρώτη φορά η ελληνική πολιτική καταγράφει έναν ανοιχτά γκέι πολιτικό αρχηγό και μάλιστα παντρεμένο με τον σύντροφό του, τα βήματα του Στέφανου Κασσελάκη για την αποδοχή του εαυτού του μετρούν μόλις τέσσερα χρόνια.

"Απο τις φωτογραφίες ξεχωρίζει και μια ιδιαίτερη στιγμή του ζευγαριού , όπου μαζί με τη μητέρα του Στέφανου Κασσελακη επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Οσίου Δαβίδ στην Εύβοια

"Το πρώτο μου coming out έγινε στα 31 μου, όταν το είπα στον Tάιλερ. Το είχα θάψει ως ζήτημα. Είχα και σχέση με μια κοπέλα από τα 21 μέχρι τα 26, μετά το πανεπιστήμιο. Δεν αυτοπροσδιορίζομαι ως bi, απλώς κάποιες φορές τα πράγματα είναι πιο ρευστά. Όσο όμως μεγάλωνα τόσο περισσότερο συνειδητοποιούσα τον προσανατολισμό μου. Μάλιστα, το οξύμωρο ήταν ότι είχα καλή σχέση με την κοπέλα. Έτσι το 2019, πήρα την απόφαση να ζητήσω βοήθεια και να απευθυνθώ σε άτομα ψυχικής υγείας με εμπειρία στα ΛΟΑΤΚΙ+ θέματα" είχε πει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ