Το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου: Ντελιβεράς πυροβόλησε youtuber που τον παρενοχλούσε - Δείτε τη στιγμή που άφησε άλαλους όσους βρέθηκαν εκεί

Σοκαριστικές εικόνες!

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ, όταν ο 21χρονος youtuber, Τάνερ Κουκ, προσπάθησε να κάνει φάρσα σε έναν ντελιβερά. Εξοργισμένος ο εργαζόμενος τον πυροβόλησε.

Αν και το συμβάν έλαβε χώρα στις 2 Απριλίου, έγινε μόλις τώρα γνωστό, μετά τη δίκη.

Στο βίντεο βλέπουμε τον Κουκ ο οποίος έχει το κανάλι Classified Goons στο Youtube, να επιχειρεί να αστειευτεί με τον 31χρονο ντελιβερά Άλαν Κόλι.

Το περιστατικό που συνέβη στο εμπορικό κέντρο στο Sterling, στην πολιτεία της Βιρτζίνια των ΗΠΑ, είχε κακή κατάληξη.

Ο ντελιβεράς είπε τρεις φορές στον youtuber να σταματήσει. Όταν εκείνος τον αγνόησε, τον πυροβόλησε στο στήθος.

Ο youtuber φαίνεται στο βίντεο πριν τον πυροβολισμό να πλησιάζει τον ντελιβερά με το κινητό στο πρόσωπο και να του λέει «έι βλ@@@».

 

 

Ο Κουκ χρειάστηκε να περάσει αρκετές μέρες στην εντατική, επειδή μια σφαίρα τρύπησε στομάχι και το συκώτι. Τώρα είναι καλά στην υγεία του.

Στη δίκη που πραγματοποιήθηκε ο ντελιβεράς κρίθηκε αθώος για ένοπλη επίθεση από πρόθεση, με τη δικαιολογία ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα. Ωστόσο, καταδικάστηκε για εγκλήματα που σχετίζονται με όπλα.

Ο Κουκ αποφάσισε, βέβαια, να ασκήσει έφεση. Εάν τελικά ο Κόλι καταδικαστεί, θα μπορούσε να αντιμετωπίσει έως και δέκα χρόνια φυλάκισης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ