Εκθαμβωτική η πριγκίπισσα Yasmine Murat με βυσσινί τουαλέτα στο παλάτι των Βερσαλλιών - Με τον Πρίγκιπα Ιωακείμ στο γκαλά της βασιλικής όπερας (φωτό)

Υπέροχοι!

Ακόμη μία φανταστική εμφάνιση από την πριγκίπισσα Yasmine Murat με τον σύζυγο της, Ιωακείμ.

Συγκεκριμένα, το royal ζευγάρι έδωσε το "παρών" στο ετήσιο γκαλά του ADOR (Σύλλογος Φίλων της Βασιλικής Όπερας των Βερσαλλιών) που υποστηρίζει τα έργα της Βασιλικής Όπερας των Βερσαλλιών.

Το L'ADOR - Les Amis de l'Opéra Royal είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, η οποία εργάζεται για την προώθηση της εθνικής και διεθνούς επιρροής της Βασιλικής Όπερας.

Διαβάστε ακόμη: Τι είπαν στην Ειρήνη Νικολοπούλου ο απόγονος του μεγάλου Ναπολέοντα και η σύζυγός του - Οι Ελληνίδες γιαγιάδες τους (φωτό - βίντεο)

Παρέχει οικονομική υποστήριξη σε καλλιτεχνικές παραγωγές της Βασιλικής Όπερας, οι οποίες έχουν συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία και την ανάπτυξη νέων μπαρόκ μουσικών, πλέον γνωστών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. 

 

 

Η απίθανη τοποθεσία

Το γκαλά έλαβε χώρα στο ανάκτορο των Βερσαλλιών ένα εμβληματικό κτήριο που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από το Παρίσι στην πόλη των Βερσαλλιών.

Από το 1682 ως το 1789 οι Βερσαλλίες ήταν πρωτεύουσα της Γαλλίας. Σήμερα αποτελεί ένα από τα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Εκθαμβωτικά looks

Η 40χρονη royal ήταν εκθαμβωτική μέσα στη βυσσινί έξωμη maxi τουαλέτα της πλάι φυσικά στον γοητευτικό Ιωακείμ που επέλεξε το πιο κομψό black&white κοστούμι με παπιγιόν για αυτήν την περίσταση.

Πόζαραν μαζί στην αίθουσα των μαχών του Ναπολέοντα, μιας και ο Ιωακείμ είναι απόγονος του.


instagram @princesse_yasmine_murat

Η μελαχρινή Yasmine άλλωστε επιλέγει απλές τουαλέτες που αναδεικνύουν την λεπτή σιλουέτα της.

Διαβάστε ακόμη: Royal γάμος στο Παρίσι: Ο απόγονος του Ναπολέοντα πρίγκιπας Joachim Murat παντρεύτηκε την πριγκίπισσα Yasmine (φωτό & βίντεο)

Να σημειώσουμε ότι το αγαπημένο ζευγάρι Yasmine-Joachim παντρεύτηκε πρώτα με πολιτικό γάμο τον Μάρτιο του 2021 και ύστερα τον Οκτώβριο του 2022 με θρησκευτικό.

Στις 3 Αυγούστου του 2021 το ζεύγος καλωσόρισε το πρώτο του παιδί, τον πρίγκιπα Joachim Georges Laurent Napoléon.

 

 


instagram @the_royal_watcher

 

 

Διαβάστε ακόμη: Δείτε φωτό & βίντεο από τον χλιδάτο χορό στο Παρίσι του Πρίγκιπα Ιωακείμ, απόγονου του Ναπολέοντα & της εντυπωσιακής συζύγου του Yasmine - Σαν από άλλη εποχή

Λίγους μήνες πριν, μάλιστα και συγκεκριμένα τον Μάϊο του 2023 το ζεύγος των πριγκίπων διοργάνωσε χορό με κάθε επισημότητα στην καρδιά του Παρισιού στις μεγαλοπρεπείς  αίθουσες του ξενοδοχείου Ιντερκοντινένταλ Le Grand ακριβώς απέναντι από τα Tuileries. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ