Κωνσταντίνος Καζάκος: Έχει αρχίσει να μου λείπει πάρα πολύ ο πατέρας μου, δεν έχω να απευθυνθώ σε κάποιον -" Η κόρη μου Τζένη, είναι η καλύτερή μου φίλη (βίντεο)

Η εξομολόγηση για τα παιδιά του και την απώλεια των γονιών του!

Καλεσμένος στην εκπομπή “Μαμά-δες” βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη εφ΄'ολης της ύλης. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους γονείς του και τα δυο του παιδιά.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Καζάκος εξομολογήθηκε πως «η απώλεια της μάνα ξεπερνιέται και πρέπει να ξεπεραστεί για ένα παιδί, αλλά η πληγή υπάρχει. Ο πόνος υπάρχει. Ας πούμε, τώρα, εμένα τώρα που έκλεισε ο χρόνος, έχει αρχίσει να μου λείπει πάρα πολύ ο πατέρας μου. Τώρα το αισθάνομαι όσο πάει και περισσότερο».

 

 

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Καζάκος: Ακόμα ακούω σχόλια «ο γιος του Καζάκου και της Καρέζη» (βίντεο)

«Το αστείο είναι πως είχα να απευθυνθώ κάπου, είχα τον πατέρα μου για να απευθυνθώ. Τώρα δεν έχω να απευθυνθώ σε κάποιον που να είναι πάνω από εμένα. Τώρα απευθύνονται οι άλλοι σε εμένα»..

 

 

Για την κόρη του, Τζένη Καζάκου είπε: «Πήγα να την δω στις τελικές εξετάσεις της δραματικής σχολής. Σαφώς την έκρινα ως μια τελειόφοιτη και όχι ως μια επαγγελματία. Ήταν ωραία συναισθήματα γιατί ήταν και καλή, αν δεν ήταν θα είχαμε θέματα. Θα της το έλεγα αν δεν ήταν καλή για την προστασία της».

 

 

 

 

 

 

«Με την Τζένη και με τον Ιάσονα νομίζω ότι είναι η πιο ειλικρινής σχέση που έχω. Δεν κρυβόμαστε ο ένας από τον άλλο. Πριν ήμουν γιος της Καρέζης και του Καζάκου και τώρα θέλω να λένε για την κόρη μου: “Αυτός είναι ο μπαμπάς της Τζένης”. Αυτό να ακούσω και θα χαρώ πάρα πολύ. Με τα παιδιά μου τα λέμε όλα. Τα λέμε όλα με την Τζένη, είναι η καλύτερή μου φίλη», πρόσθεσε στην πορεία ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ