Συγκινητικό το τελευταίο βράδυ στο Άλσος - Μιμή Ντενίση, Ματσούκα, Κόκκαλης, Δανάη Μπάρκα, Χαραλαμπόπουλος - Είπαν καλό χειμώνα! (φωτό)

Μεγάλο φινάλε!

Αυλαία έριξε η επιθεώρηση "Τι ζούμε ρε;" στο θέατρο Άλσος.

Μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι με επιτυχημένες παραστάσεις έφτασε το φινάλε με μία συγκινητική βραδιά!

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο σημείο για να απολαύσει τους ηθοποιούς για τελευταία φορά και φυσικά μετά να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Διαβάστε ακόμη: Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ σε τρυφερές στιγμές - αγκαλιά στο θέατρο το αγαπημένο ζεύγος (φωτό)

Ο φωτογραφικός φακός του ndp απαθανάτισε τους celebrities σε τρυφερές αγκαλιές με αγαπημένους τους φίλους.

Μεταξύ εκείνων που έδωσαν το "παρών" είδαμε τη Μιμή Ντενίση, τη Μαρία Καβογιάννη, τη Δανάη Μπάρκα, τον Πέτρο Κόκκαλη ...

Διαβάστε ακόμη: Η Δέσποινα Βανδή χωρίς τον Μπισμπίκη στο θέατρο: Νέα casual εμφάνιση με λαδί παντελόνι, τυρκουάζ τσαντάκι & μποτίνια (φωτό)

Λιγα λόγια για τη επιθεώρηση

Μια τρελή, κωμική ανασκόπηση της καθημερινότητας όπου το σημερινό γίνεται διαχρονικό και το παράλογο, λογικό! Ένας καθρέφτης που σαρκάζει και αυτοσαρκάζεται, που παραμορφώνει και μεγεθύνει. Μια επιθεώρηση όπου πάνω στην σκηνή θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει η Δεξιά με την Αριστερά, ο Πούτιν με τον Μπάιντεν, η νοικοκυρά με την νεολαία. Μια παρέλαση της νεοελληνικής παραπραγματικότητας και παράνοιας που μας ταλαιπωρεί όλους και μόνη διέξοδος είναι να μπορούμε να γελάμε με αυτή! Ο προαιώνιος ρόλος της επιθεώρησης είναι να παίρνει το βαρύ και να το κάνει ελαφρύ, το ψυχικό βάρος να το κάνει γέλιο!

Ηθοποιοί: Βίκυ Σταυροπούλου, Δήμητρα Ματσούκα, Ματίνα Νικολάου, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Θανάσης Αλευράς, Πάνος Μουζουράκης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Στράτος Λύκος συμπρωταγωνιστούν στην εντυπωσιακή παραγωγή μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη, ο οποίος μάλιστα υπογράφει και τη σκηνοθεσία από κοινού με τον Φωκά Ευαγγελινό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ