Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ σε τρυφερές στιγμές - αγκαλιά στο θέατρο το αγαπημένο ζεύγος (φωτό)

Είδαν την παράσταση «Τι ζούμε ρε;;;»

Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκαν μαζί στο θέατρο Άλσος, όπου παρακολούθησαν την επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Τι ζούμε ρε;;;».

Το αγαπημένο ζεύγος έφτασε στον χώρο πιασμένο χέρι-χέρι, ενώ στη συνέχεια τους είδαμε να κάθονται αγκαλιά, στις θέσεις τους με την Μπόσνιακ να έχει γύρει το κεφάλι της στον ώμο του αγαπημένου της.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής και η σχεδιάστρια μόδας έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Ελένη, η οποία γεννήθηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το 2015.

Για την περίσταση η Υβόννη επέλεξε μια μαύρη παντελόνα, συνδυασμένη με μια κομψή λευκή μπλούζα, η οποία είχε λεπτομέρειες από δαντέλα στα μανίκια. Ο γνωστός καλλιτέχνης από πλευράς του φόρεσε μια κόκκινη φόρμα, μαύρο μπλουζάκι και αθλητικά παπούτσια.

Το ζευγάρι πόζαρε μαζί στον φακό, ενώ φωτογραφήθηκαν επίσης με άλλους διάσημους που πήγαν στην παράσταση, καθώς και με ηθοποιούς που παίζουν στην επιθεώρηση.

Υπενθυμίζεται ότι μαζί με την Δήμητρα Παπαδοπούλου παίζουν στη σκηνή του Άλσους οι εξαιρετικοί ηθοποιοί (αλφαβητικά): Θοδωρής Αθερίδης, Θανάσης Αλευράς, Κώστας Αποστολάκης, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Κοκκίδου, Κώστας Κόκλας,Αντώνης Κρόμπας, Ροζαμάλια Κυρίου, Νίκη Λάμη, Αντώνης Λουδάρος, Στράτος Λύκος, Πάνος Μουζουράκης, Παρθένα Χοροζίδου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ