Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Κριό - Νιώθουμε πιο ευχάριστα με χαρούμενες επαφές

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο του Κριού το Σάββατο και συνεχίζεται με κάποιο τρόπο η αίσθηση της προηγούμενης μέρας με την Πανσέληνο. Μάλιστα είναι ιδιαίτερα ενεργητική και στις όψεις που σχηματίζει. Έτσι το μεσημέρι θα σχηματίσει αντίθεση με τον Άρη στον Ζυγό, δημιουργώντας τάση για εκνευρισμό και πίεση στις σχέσεις κυρίως με το άλλο φύλο. Το τρίγωνο με την Αφροδίτη το βράδυ του Σαββάτου βοηθά να νιώθουμε πιο ευχάριστα και να έχουμε χαρούμενες επαφές με τους άλλους. Πολύ αργά το βράδυ μετά τα μεσάνυχτα, τα ξημερώματα της Κυριακής, θα σχηματίσει τη μόνη πιο απαιτητική όψη, ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα που δημιουργεί συναισθηματική τρικυμία. Η κυρίαρχη όψη όμως του Σαββάτου είναι το ευεργετικό τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στα ζώδια της γης που ελαφραίνει την ατμόσφαιρα, ενώ είναι η κατάλληλη όψη για να συζητήσουμε νέες ιδέες, να είμαστε πιο επινοητικοί, να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και γιατί όχι να προχωρήσουμε σε μια αγορά ίσως εξοπλισμού ή ηλεκτρονικών μέσων για να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας το Σάββατο και με τις θετικές της όψεις στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας ευνοεί περισσότερο τη διάθεση σας και τις δράσεις σας. Με την κυρίαρχη όψη της ημέρας, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα μπορέσετε πιο εύκολα να βρείτε μια καλή λύση ίσως και πρωτότυπη, προκειμένου να δώσετε τέλος σε μια αγωνία για ένα πρακτικό ζήτημα είτε αναφέρεται στα οικονομικά είτε στη δουλειά. Για κάποιους μπορεί να έρθει και μια απρόβλεπτα καλή είδηση για ένα οικονομικό ζήτημα. Αν ψάχνετε με τους συνεργάτες σας εκείνη την καταπληκτική ιδέα που θα ανανεώσει δημιουργικά ένα σας σχέδιο, κανονίστε μια σύσκεψη μέχρι τις απογευματινές ώρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή από τη φιλική σας Παρθένο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, η κυρίαρχη όψη δηλαδή του Σαββάτου, θα σας διευκολύνει αρκετά σε νοητικό επίπεδο. Αν ψάχνατε μια δημιουργική ιδέα ή αν σας είχε ζητηθεί στη δουλειά σας να προτείνετε κάτι πρωτότυπο, φαίνεται ότι σήμερα μπορεί να έχετε έμπνευση και να σκεφτείτε κάτι που θα εντυπωσιάσει ανωτέρους, συνεργάτες ή πελάτες. Από την άλλη είναι μια εξαιρετική όψη για να επικοινωνήσετε με φίλους ή τους ακολούθους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να έχετε ωραίες ιδέες για διασκέδαση ή και μια εκδρομή που θα εξερευνήσετε νέους τόπους. Αν επιθυμείτε να κάνετε μια αγορά τεχνολογίας για να είστε ενημερωμένοι με τις εξελίξεις ή για να βοηθηθείτε επαγγελματικά η μέρα προσφέρεται ιδιαιτέρως. Εκμεταλλευτείτε την πλήρως. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ανησυχίες σε πρακτικό επίπεδο θα είναι πιο έντονες το Σάββατο, αλλά στην πορεία της η μέρα προσφέρει λύσεις. Ο κυβερνήτης σας Ερμής δημιουργεί ένα τρίγωνο με τον Ουρανό, μια υπέροχη όψη που μπορεί να σας εμπνεύσει και να έχετε πολύ καλές ιδέες. Είναι η κατάλληλη μέρα για να εστιάσετε σε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο, να δείτε πώς θα ανανεώσετε τις μεθόδους, τον εξοπλισμό ή τον τρόπο που το προωθείτε. Από την άλλη, αν επιθυμούσατε να κάνετε κάποιες αλλαγές στον χώρο του σπιτιού ή να αγοράσετε εξοπλισμό για το σπίτι ή το εξοχικό σας επίσης η μέρα προσφέρεται. Η Σελήνη θα παραμείνει στον Κριό σχηματίζοντας ως επί το πλείστον θετικές όψεις, στρέφοντας την προσοχή σας στις προσωπικές σας σχέσεις και δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να κανονίσετε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση ή να δείξετε απτά το ενδιαφέρον σας στον σύντροφο σας ή στους φίλους σας. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ