H Olivia Wilde στο πιο σικ look της ημέρας: Kρεμ κουστούμι topless! Ηρεμήστε! Απλά η γυναίκα δεν έβαλε από μέσα τίποτε, ναι ούτε μπλούζα ούτε σουτιέν

Όλα τα βλέμματα στράφηκαν στην Olivia Wilde!

Η διάσημη ηθοποιός Olivia Wilde βρέθηκε στο Παρίσι για να παρακολουθήσει την Εβδομάδα Μόδας. Μετά το σόου της Chloé, το οποίο απόλαυσε από την πρώτη σειρά, αποφάσισε να δειπνήσει.

Το outfit που επέλεξε να φορέσει στο δείπνο έγινε αντικείμενο σχολιασμού.

Η 39χρονη ηθοποιός φόρεσε το απόλυτο σικ κρεμ κοστούμι. Ωστόσο, στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν κατά την έξοδό της από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει, φαίνεται ότι δεν φοράει τίποτα από μέσα!

Instagram @thepoptothecinema

Το oversized σακάκι της ήταν το μόνο που κάλυπτε το στήθος της, καθώς από μέσα ήταν topless. Δεν φόρεσε ούτε μπλούζα, αλλά ούτε και σουτιέν.

Το μακιγιάζ της ήταν minimal, ενώ είχε πιάσει και τα μαλλιά της σε μια χαλαρή κοτσίδα.

Το look της ολοκλήρωσε με ογκώδη μαύρη tote τσάντα, μια ακόμα μικρότερη δερμάτινη και μαύρα γυαλιά ηλίου, που της προσέδωσαν στυλ και άποψη.

Instagram @thepoptothecinema

Instagram @thepoptothecinema

Η ηθοποιός εμφανίστηκε σε μεγάλα κέφια. Υπερβολικά χαρούμενη υπέγραψε και αυτόγραφα που της ζήτησαν οι θαυμαστές της.

Instagram @thepoptothecinema

Instagram @thepoptothecinema

Instagram @thepoptothecinema

Διαβάστε επίσης: Olivia Wilde - Jason Sudeikis: Οι αποκαλύψεις της νταντάς των παιδιών τους - η απιστία, τα κλάματα, τα ερωτικά μηνύματα (φωτό & βίντεο)

Νωρίτερα, παρακολούθησε μαζί με τη Vanessa Kirby την επίδειξη μόδας της Chloé Womenswear για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ