Ο Νίκος Κοκλώνης αποκαλύπτει για το Fame Story - «Οι φωνές των σπουδαστών που θα ακούσετε, δεν τις έχετε δει ποτέ...» (βίντεο)

Τι λέει για την ακαδημία, το ρόλο του Νίνο και το δωμάτιο VIP ...

Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του Fame Story, ο παρουσιαστής των live του reality του Star, Νίκος Κοκλώνης, βρέθηκε στο πλατό του Breakfast και προχώρησε σε αποκαλύψεις για το τι πρόκειται να δούμε τόσο την πρώτη μέρα, όσο και στη συνέχεια μέσα στην ακαδημία!

Το Fame Story επιστρέφει ξανά στις οθόνες μας με την υπογραφή της Barking Well το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 21:00 μέσα από τη συχνότητα του Star και ο Νίκος Κοκλώνης θα αναλάβει τα live που θα παρουσιάζονται κάθε Παρασκευή.

«Ήταν προαπαιτούμενο να βρούμε τις κατάλληλες φωνές. Είχα μαζέψει ένα καλό δείγμα από φωνές από το παιχνίδι που θα έκανα στον Alpha, οπότε είχα μια καλή βάση. Μου έλεγαν ότι στην Ελλάδα υπάρχουν επαγγελματίες παίκτες reality που πηγαίνουν παντού και λέω δεν τους θέλω, θέλω καινούριου, να πάμε στο εξωτερικό να βρούμε. Επειδή ο Θεός της τηλεόρασης βοηθάει πάντα, έρχεται το κάστινγκ και οι φωνές που θα δείτε αύριο των σπουδαστών, δεν τις έχετε δει ποτέ. Υπάρχουν δύο παίκτες που τους έχουμε ξαναδεί πριν από 10 χρόνια, πρέπει να έχουν περάσει από μία οντισιόν. Ο μέσος όρος θα είναι 25-28, έχουμε και 19 χρονών και 35.

Ο ρόλος του Νίνο

Ο Νίκος Κοκλώνης κατάφερε να πείσει τον Νίνο να είναι στο Fame Story, ωστόσο ούτε ο ίδιος δεν γνωρίζει ποιος θα είναι ο ρόλος του.

«Θα είναι ρόλος – έκπληξη και θα μου τον ανακοινώσει αύριο στην πρεμιέρα. Εγώ λέει ξέρω τα παιδιά καλύτερα από όλους και θα δεις».

Η ακαδημία

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη ανανεωμένη ακαδημία, αλλά και την ιδιαιτερότητα στον χώρο που θα κοιμούνται οι σπουδαστές.

«Φέτος έχουμε αμερικάνικο κολλέγιο. Έχουμε ακαδημία σε google κατάσταση. Δεν θα μπορούσαν να ήταν ένα σπίτι. Αν πήγαινες να σπουδάσεις τώρα θα πήγαινες σε ένα μεγάλο κτίριο. Θα έχει μεγάλη αίθουσα χορού και το δωμάτιο του ύπνου θα είναι περίπου ενιαίο. Θα έχουμε και ένα vip δωμάτιο που θα μένουν 4 άτομα», δήλωσε και εξήγησε:

«Σκεφτείτε ένα παραλληλόγραμμο που στη μία πλευρά θα κοιμούνται τα περισσότερα παιδιά και στην άλλη τα 4 άτομα. Εκεί έχουμε θέμα ποιος θα κοιμηθεί και που».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ