Βαγγέλης Κακουριώτης: "Προσπάθησε να με φιλήσει στο στόμα, με άγγιξε" - "Εγώ εργαζόμουν εκείνη την ώρα"

Παρενόχληση δέχθηκε ο Βαγγέλης Κακουριώτης πάνω στη σκηνή από διαχυτική θαυμάστρια.

Ο τραγουδιστής Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για ένα περιστατικό που του συνέβη πάνω στη σκηνή πριν από λίγες μέρες και το οποίο έγινε viral.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα ανέβηκε στην πίστα όσο τραγουδούσε και επιχείρησε να τον φιλήσει. Η θαυμάστρια του τραγουδιστή τον άγγιξε χωρίς τη θέλησή του, προκαλώντας του αμηχανία.

Για το συμβάν μίλησε ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο οποίος είπε ότι ένιωσε πολύ άβολα.

 

 

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο, γιατί τα σχόλια που είδα από κάτω, οι τοποθετήσεις του κοινού ήταν πολύ σωστές. Με υποστήριξαν και ότι είπαν όντως ήταν πολύ σωστό και τους ευχαριστώ πολύ.

Όσο για το βίντεο, υπάρχουν πολλές πλευρές που φαίνεται τι ακριβώς γίνεται. Είχαμε όλοι αρκετό άγχος, δημιουργικό άγχος, εκείνη τη μέρα γιατί ήταν και η πρεμιέρα του μαγαζιού. Ο κόσμος περνούσε όμορφα και ήταν μια υπέροχη βραδιά.

Ξαφνικά μια κυρία ανεβαίνει στην πίστα, καταλαβαίνω ότι είναι μεθυσμένη. Προσπάθησα να το κρατήσω  σε ένα κόσμιο επίπεδο και θεωρώ ότι το κατάφερα.

Προσπάθησε να με φιλήσει στο στόμα, με άγγιξε… Κι εγώ έχω θέμα με το άγγιγμα, γιατί δεν θέλω να με ακουμπάνε, αν δεν τον ξέρω τον άλλον.

Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με μια κατάσταση που δεν είναι στο ίδιο επίπεδο όπως η δική σου, στα όρια της πραγματικότητας, εγώ εργαζόμουν εκείνη την ώρα…», είπε ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

 

 

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης είπε κλείνοντας: «Δέχομαι τη συγγνώμη της κοπέλας. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο».

 

 

Η κοπέλα από την πλευρά της δήλωσε ότι ήταν μεθυσμένη και ότι δεν θυμάται τι συνέβη.

Μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου και είπε:

«Δεν θυμάμαι τίποτα! Πήγα σε ένα πάρτι του φίλου μου. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που πηγαίνω στα μπουζούκια και ήπια λίγο παραπάνω. Δεν κατάλαβα τίποτα», παραδέχτηκε η Μια Κάρολυς, όπως είναι το όνομά της.

«Χίλια συγγνώμη, έκανα ένα μεγάλο σόου. Πήγα στα μπουζούκια να κάνω πάρτι. Πάρα πολύς κόσμος μου έστειλε μηνύματα, χίλια συγγνώμη», κατέληξε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ