Πρίγκιπας Αχιλλέας - Ανδρέας: Τρελά ερωτευμένος ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ - Ποια είναι η 22χρονη καλλονή που του έκλεψε την καρδιά (φωτό - βίντεο)

Πόσο όμορφο ζευγάρι....

Ο Πρίγκιπας Αχιλλέας-Ανδρέας, είναι το τρίτο παιδί του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ. 

Γεννήθηκε 2000 στην Νέα Υόρκη, είναι 23 ετών και  έζησε στο Λονδίνο με την οικογένειά του. 

Το 2017, ο Αχιλλέας-Ανδρέας εμφανίστηκε σε μερικά επεισόδια της σαπουνόπερας του CBS «Τόλμη και γοητεία». Είχε αναφερθεί με το καλλιτεχνικό του όνομα, Achi Miller.

 

 

 

 

Την ίδια χρονιά, ομίλησε στο περιοδικό Paper για την υποκριτική, λέγοντας: «Ήταν πάντα ένα μεγάλο πάθος μου. Όταν ήμουν παιδί θυμάμαι ότι πάντα έβλεπα ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και έλεγα: "Αυτό θέλω να κάνω: να γίνω ηθοποιός"».

Ο όμορφος εγγονός του εκλιπόντος τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, έχει μια υπέροχη ζωή, ενώ φαίνεται πως είναι και τρελά ερωτευμένος. 

Μάλιστα δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες με τη σύντροφό του, Ιζαμπέλα Μασενέ. 

 

 

Ο Αχιλλέας-Ανδρέας είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, αλλά τα πρώτα παιδικά και εφηβικά χρόνια έζησε στο Λονδίνο με την οικογένειά του. 

Αν και κανένας από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει τη σχέση τους στα ΜΜΕ, οι αναρτήσεις τους στα social media χρονολογούνται από το 2021. Μάλιστα, ο Αχιλλέας – Ανδρέας μοιράστηκε ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram, με την αγαπημένη του, γράφοντας: «Δύο χρόνια χαράς και γέλιου».

 

 

Ποια είναι η Ιζαμπέλα Μασενέ

 Eίνα η 22χρονη κόρη της 56χρονης Ναταλί Μασενέ, της δισεκατοµµυριούχου ιδρύτριας του e-shop πολυτελών ειδών µόδας Νet-Α-Porter.

 

 

 

 

 

 

Ο πατέρας της είναι ο Arnaud Massenet, ένας Γάλλος επενδυτής που βοήθησε στην οικοδόμηση του Net-a-Porter και σήμερα είναι διευθύνων σύμβουλος μιας διαδικτυακής πλατφόρμας δημοπρασιών έργων τέχνης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Έχει μια αδεφλή την Άβα και έναν αδερφό, τον Τζετ. Φοιτεί στο Gallatin School of Individualized Studies του NYU και στο παρελθόν σπούδασε αγγλική φιλολογία και λογοτεχνία στο UCLA.

 

 

Αναφέραμε ότι είναι επίσης  DJ; 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ