Στέφανος Κασσελάκης: Οι 3 σωματοφύλακες του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Δώρα Αυγέρη, Γιώργος Τσίπρας, Μανώλης Καπνισάκης (βίντεο)

Η πρώτη απόφαση του Σέφανου Κασσελάκη είναι να ορίσει τους τρεις άμεσους συνεργάτες του

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, είναι έτοιμος να τα αλλάξει όλα όπως ήταν το σύνθημα που φώναζαν έξω από την Κουμουνδούρου οι υποστηριχτές του, το βράδυ των εσωκομματικών εκλογών.

Τρία είναι τα πρόσωπα-κλειδιά που θα αναλαμβάνουν κεντρικούς ρόλους, θα είναι δίπλα του και αναλαμβάνουν ρόλους.

Εξ απορρήτων ο δικηγόρος Μανώλης Καπνισάκης που αναλαμβάνει χρέη διευθυντή του γραφείου του νέου προέδρου.

Όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής εκστρατείας του Στέφανου Κασσελάκη, δίπλα ήταν και η βουλευτής Δώρα Αυγέρη. Η κα Αυγέρη θα είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος στους "3 σωματοφύλακες" συμπεριλαμβάνεται και ο ξάδερφος ου Αλέξης Τσίπρα, Γιώργος Τσίπρας με καθήκοντα διευθυντού της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

 

Και βέβαιαι μπορεί αυτοί οι τρεις να έχουν ρόλους δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη, όμως έχει ετοιμαστεί ακόμα μία ομάδα υποστήρισης από βουλευτές και στελέχη πρώτης γραμμής.

Ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Νίκος Παπάς που τον στήριξε ανοιχτά στον β' γύρο των εκλογών και ο Παύλος Πολάκης που ήταν από την πρώτη μέρα δίπλα του παίρνουν θέση στη "στρογγυλή τράπεζα".

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Προσθέστε την Όλγα Γεροβασίλη, τον Νίκο Φαραντούρη, τον Διονύση Τεμπονέρα και τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτη Φάμελλο και έχετε ολοκληρωμένη την πρώτη εικόνα με τους στενούς και άμεσους συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη.

Η επόμενη μέρα των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με μία νέα 11άδα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ