Σπίτι ... «φυλακή»: 28χρονος κρατούσε φυλακισμένες σύζυγο και κόρη επί δύο χρόνια (βίντεο)

Τραγικό ...

Φρίκη δίχως τέλος για την 22χρονη μητέρα που ζούσε μία κόλαση στα χέρια του 28χρονου σύζυγού της.

Ο άντρας, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη και κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για τα βασανίστηρια στα οποία υπέβαλε την 22χρονη την οποία κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι τους στον Βόλο, μαζί με το 2,5 χρόνων παιδί τους.

Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα κατάφερε να σωθεί όταν το μεσημέρι της Πέμπτης οι γείτονές της άκουσαν τις κραυγές της, τη στιγμή που ο 28χρονος προσπάθησε να την στραγγαλίσει.

Είχε βάλει κάμερες στο σπίτι τους

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο 28χρονος είχε βάλει κάμερα προκειμένου μέσω εφαρμογής στο κινητό του να παρακολουθεί κάθε κίνησή της ακόμα και όταν αυτός έλειπε από το σπίτι και ήταν στην εργασία του, προκειμένου να ελέγχει αν βγαίνει έξω από το σπίτι.

Όπως ανέφεραν οι γείτονές τους σε δηλώσεις τους στο thenewspaper.gr, μέσα στα δύο χρόνια που η κοπέλα έμενε στο σπίτι, την είχαν δει μόλις δύο φορές, να περπατά μέσα στην αυλή τους, ενώ το 2,5 χρόνων παιδάκι τους, δεν το είχαν δει ποτέ.

«Δεν την βλέπαμε ποτέ τη γυναίκα. Ξέραμε ότι εδώ μένει ένα ζευγάρι Αλβανών, αλλά δεν είχαμε δει ποτέ αυτό το κορίτσι. Απορούσαμε όλοι τι γινόταν μέσα σε αυτό το σπίτι, αλλά δε μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Δεν ξέραμε τι συνέβαινε» λέει μία γειτόνισσα της.

«Ήταν σαν κουκουλωμένη»

Ενώ μία άλλη κοπέλα εξομολογείται: «Την έβλεπα πολύ σπάνια. Μόνο μέχρι τον κήπο έβγαινε. Δύο ή τρεις φορές αυτά τα χρόνια. Όχι παραπάνω. Και μου έκανε εντύπωση διότι ήταν ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω. Σαν κουκουλωμένη. Δεν την είδα ποτέ έξω από την αυλή του σπιτιού να κυκλοφορεί, να ψωνίζει. Και δεν είχα δει και το παιδί ποτέ».

Το χρονικό της φρίκης

Τα σκηνικά φρίκης που υπέστη η κοπέλα αποκαλύφθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 21/9, όταν γείτονες κινητοποιήθηκαν ακούγοντας τις κραυγές της από το εσωτερικό του σπιτιού. Σε επίμονα χτυπήματά τους στην πόρτα, ο 28χρονος άνοιξε και προσπάθησε να διαφύγει, με τους περιοίκους να τον ακινητοποιούν, ενώ στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία που προχώρησε σε σύλληψή του.

Όπως αποκαλύφθηκε, εκείνο το βράδυ ο 28χρονος, μετά από κρεσέντο βιαιοπραγίας, έπιασε την νεαρή από το λαιμό και αποπειράθηκε να τη στραγγαλίσει, ενώ σε μετέπειτα εξέταση της γυναίκας εντοπίστηκαν πράγματι σημάδια στραγγαλισμού. Σε μια ανατριχιαστική κατάθεση, η 22χρονη αναφέρει πως ο άντρας την χτυπούσε κάθε μέρα, ενώ σε άλλες δύο περιπτώσεις την είχε αφήσει σε πολύ χειρότερη κατάσταση από αυτή στην οποία βρέθηκε χθες. Αυτή την φορά όμως έφτασε πολύ κοντά στο να την σκοτώσει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ