Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Αιγόκερο - Ευκαιρία να κλείσουμε εκκρεμότητες!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Ας καλωσορίσουμε τη φθινοπωρινή ισημερία που πραγματοποιείται σήμερα, καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό το πρωί του Σαββάτου. Ίση μέρα ίση νύχτα έστω και για μια μέρα, πριν αρχίσουν οι νύχτες μας να μεγαλώνουν και να μπαίνουμε σιγά σιγά στο τελευταίο μέρος αυτής της τόσο ιδιαίτερης και δύσκολης χρονιάς. Το φθινόπωρο ξεκινά ουσιαστικά με τη φθινοπωρινή ισημερία, μολονότι οι θερμές μέρες θα μας ακολουθήσουν για αρκετό καιρό ακόμη. Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο ζώδιο του Αιγόκερου, ένα πιο πρακτικό, γήινο και πειθαρχημένο ζώδιο που μας καλεί να αξιοποιήσουμε το γουηκέντ όχι μόνο διασκεδάζοντας και χαλαρώνοντας, αλλά και κλείνοντας εκκρεμότητες από όλη την εβδομάδα. Το Σάββατο είναι πιο άνετο από πλευράς όψεων και σούπερ επικοινωνιακό με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Δία και προτείνεται ανεπιφύλακτα για επαφές, ψώνια, δοσοληψίες, εξόδους και εκδρομές.

ΚΡΙΟΣ

Από το πρωί του Σαββάτου ο Ήλιος προχωρά στον Ζυγό και φωτίζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών στη ζωή σας. Για τον επόμενο μήνα οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές θα μπουν στο μικροσκόπιο και θα δείτε ποια σας κάνει και ποια θα αφήσετε πίσω σας. Θα είναι μια πιο κοινωνική περίοδος για σας που θα μπορέσετε να εξερευνήσετε καλύτερα κάποια νέα γνωριμία ή σχέση. Ακόμη, αν έχετε κάποια δικαστική διαμάχη θα καταφέρετε να την επιλύσετε πιο εύκολα. Καθώς η πορεία του Ήλιου στον Ζυγό συμπεριλαμβάνει και την πρώτη Ηλιακή έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου, είναι πιθανό να έχετε κομβικές αλλαγές στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Η Σελήνη θα βρίσκεται στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο ζώδιο του Αιγόκερου, στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στα θέματα της καριέρας και γενικότερα της επαγγελματικής σας εξέλιξης. Και μολονότι θα είστε αγχωμένοι για τα τεκταινόμενα και λόγω συνθηκών, το Σάββατο είναι μια θετική μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να έχετε και κέρδος. Ακόμη είναι πιθανό να είστε καλεσμένοι σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό από το πρωί του Σαββάτου και για έναν ολόκληρο μήνα θα στρέψει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σας, τη δουλειά, τις σχέσεις με συνεργάτες και θα κάνει πιο απαιτητικές τις συνθήκες στη δουλειά και πιο έντονο το άγχος σας για να πάνε όλα καλά και όπως πρέπει. Γι’ αυτό θα πρέπει να κάνετε σωστό προγραμματισμό και να έχετε καλή οργάνωση στη μέρα σας για να ανταποκρίνεστε σε όλα και να μην παραμελείτε το πιο βασικό απ’ όλα που είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση! Ξεκινήστε με μια πιο καθαρή διατροφή, βρείτε έναν τρόπο άσκησης που θα τον εντάξετε στην καθημερινότητα σας, κάντε ένα τσεκάπ αν το έχετε παραμελήσει. Το Σάββατο είναι η καλύτερη μέρα της εβδομάδας αγαπητοί μου Ταύροι, καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω βοηθά να βγει το πρόγραμμα της ημέρας πιο ξένοιαστα και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Μάλιστα τα τρίγωνα Σελήνης-Ερμή και Σελήνης-Δία παραπέμπουν και σε ευχάριστες επαφές είτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή με τον σύντροφο σας. Για κάποιους μπορεί να σημαίνουν και μια νέα γνωριμία. Αν έχετε κάτι δύσκολο και θέλετε να ζητήσετε μια χάρη, μια εξυπηρέτηση ή τη βοήθεια κάποιου προκειμένου να το υλοποιήσετε, σκεφτείτε να το κάνετε το Σάββατο που οι άλλοι θα είναι πιο δεκτικοί απέναντι σας

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό το πρωί του Σαββάτου δίνει μια ιδιαίτερα δημιουργική και κοινωνική νότα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Δείτε ποιες συναυλίες θέλετε να παρακολουθήσετε, ποιες θεατρικές παραστάσεις, ποιες κουζίνες θέλετε να γευτείτε και ποιες εκδρομές θα θέλατε να πραγματοποιήσετε αυτό το φθινόπωρο. Ήλιος στον Ζυγό σημαίνει διασκέδαση, απολαύσεις και κυνήγι του φλερτ για το ζώδιο σας. Ακόμη, δείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να εκφραστείτε πιο καλλιτεχνικά και δημιουργικά είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε υιοθετώντας ένα νέο χόμπι. Θέματα παιδιών ακόμη θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη στον Αιγόκερω παίζει λίγο με την ψυχολογία σας, παρόλα αυτά οι μέρες δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικές για σας. Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, είτε σχετίζονται με λογαριασμούς, πιστωτικές υποχρεώσεις, δάνεια θα σας απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να έχετε γραφειοκρατικά θέματα σε σχέση με τα οικονομικά. Κάποια μπορεί να αφορούν και οικονομικά άλλων που τα διαχειρίζεστε εσείς ή της οικογένειας σας. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο την Κυριακή μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη πίεση στην προσωπική σας ζωή.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ