Σίντι Κρόφορντ: Το super model αποκαλύπτει πώς "άλλαξε" λόγω του γάμου με τον Ρίτσαρντ Γκιρ - Είχαν διαφορά ηλικίας 15 χρόνια

Η Σίντι Κρόφορντ μιλάει μετά από χρόνια για τον πρώην σύζυγό της!

Η Σίντι Κρόφορντ και ο Ρίτσαρντ Γκιρ συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1988. Το διάσημο super model και ο γοητευτικός ηθοποιός υπήρξαν ζευγάρι και μάλιστα παντρεύτηκαν το 1991.

Ο γάμος τους, ωστόσο, κράτησε μόλις τέσσερα χρόνια. Το 1995 αποφάσισαν να λήξουν τη σχέση τους.

Ο λόγος πίσω από αυτήν την απόφαση ήταν η διαφορά ηλικίας. Όταν γνωρίστηκαν οι δυο τους, η Σίντι Κρόφορντ ήταν μόλις 22 ετών, ενώ ο ήδη καταξιωμένος Χολιγουντιανός σταρ ήταν στα 37 του.

Το διάσημο μοντέλο θαμπώθηκε από τον αέρα και την αυτοποεποιθηση του ηθοποιού. Μερικά χρόνια μετά, όμως, συνειδητοποίησε ότι ήθελαν διαφορετικά πράγματα στη ζωή, καθώς βρίσκονταν σε διαφορετικές φάσεις.

Πρόσφατα έδωσε συνεντευξη η Σίντι Κρόφορντ και αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Ρίτσαρντ Γκιρ.

«Ήταν μεγαλύτερος, συνεπώς βρισκόμουν σε διαφορετικούς κύκλους και δεν έκανα τα ίδια πράγματα στη μόδα πλέον», είπε η Crawford. Σε αυτό το σημείο βέβαια επισήμανε πως όταν εμφανίστηκε μαζί με τον Gere στην τελετή των Όσκαρ του 1991 φορώντας μία εμβληματική τουαλέτα Versace πήρε εξόχως κολακευτικά σχόλια, καθώς οι δημοσιογράφοι είπαν πως «επιτέλους η μόδα επέστρεψε στα Όσκαρ».

Η Crawford αναζητούσε ακόμα την πραγματική της ταυτότητα στην ηλικία που παντρεύτηκε.

«Πιστεύω πως όταν βρίσκεσαι στη δεκαετία των 20 και είσαι γυναίκα υπάρχουν φορές που αρχίζεις να γίνεσαι ο εαυτός σου και να αισθάνεσαι τη δική σου ισχύ, να συνδέεσαι με τη δύναμη μέσα σου και είναι δύσκολο να αλλάξεις μέσα σε μία σχέση διότι το άλλο πρόσωπο μπορεί να είναι μαζί σου για όλα αυτά και μετά να μην είσαι ο ίδιος άνθρωπος… Πιστεύω ότι ήμουν διατεθειμένη να ακολουθώ τους άλλους στα 22 μου και όταν ξεκινάς συνειδητοποιείς ότι δε θέλεις απλά να ακολουθείς. Θέλεις να προηγείσαι και κάποιες φορές να συμβαδίζεις».

Διαβάστε επίσης: Η Σίντι Κρόφορντ γυμνή - Η 57χρονη κάνει διακοπές μέσα στη φύση

Η Cindy Crawford προτρέπει τις γυναίκες να ακολουθήσουν τα "θέλω" τους και να ανακαλύψουν τον εαυτό τους πριν δεσμευτούν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ