Ιρίνα Σάικ: Με μαυρισμένο μάτι στην επίδειξη της Mowalola SS24 - Το αποκαλυπτικό εξώπλατο φόρεμα & το μπλουζάκι με τον 2PAC

Η Ιρίνα Σάικ στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου!

Η Ιρίνα Σάικ είναι πάντα εντυπωσιακή στην πασαρέλα και τραβάει όλη την προσοχή πάνω της χάρη στην απύθμενη ομορφιά της. Ωστόσο, στην πρόσφατη πασαρέλα της για τον οίκο μόδας Mowalola έγινε viral για... άλλον λόγο!

Το 37χρονο μοντέλο εμφανίστηκε με μαυρισμένο μάτι!

Οι μώλωπες στο πρόσωπό της ήταν αυτοί που συγκέντρωσαν τα βλέμματα. Φυσικά, δεν επρόκειτο για πραγματικά χτυπήματα, αλλά καλλιτεχνική παρέμβαση και άποψη της σχεδιάστριας Mowalola Ogunlesi.

Η Ρωσίδα καλλονή, λοιπόν, περπάτησε για την επίδειξη μόδας «Mowalola SS24» στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. Φόρεσε ένα απίθανο maxi εξώπλατο φόρεμα σε ασημί μεταλιζέ με το logo της σχεδιάστριας γραμμένο με μεγάλα γράμματα σε κόκκινο χρώμα. Το outfit περιελάμβανε και μπλε μπότες.

Instagram @irinashayk

Instagram @irinashayk

Instagram @irinashayk

Διαβάστε επίσης: Ιρίνα Σάικ: Από την πασαρέλα στον ρόλο της μανούλας - Βόλτα με την κόρη της αμέσως μετά την επίδειξη του Michael Kors (φωτό)

Η Ιρίνα Σάικ έκανε ακόμα μια εμφάνιση στη συγκεκριμένη πασαρέλα που συζητήθηκε. Ειδικότερα, φόρεσε μια μακρυά μακρυμάνικη μπλούζα με στάμπα του γνωστού ράπερ 2PAC, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1996 (σε μία ανεξιχνίαστη υπόθεση), ενώ βρισκόταν στο απόγειο της δόξας του.

Instagram @irinashayk

Instagram @irinashayk

Στο event παρεβρέθηκαν, επίσης, και ο δημοφιλής ράπερ και πρώην άντρας της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ, μαζί με τη νυν σύντροφό του Bianca Censori.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ