Μωρό με 26 δάχτυλα γεννήθηκε στην Ινδία: Γεννήσαμε θεά, λένε οι γονείς - Γενετική διαταραχή οι γιατροί (φωτό & βίντεο)

Το μωρό έχει 7 δάχτυλα σε κάθε χέρι και 6 σε κάθε πόδι

Τα φώτα της δημοσιότητας έχει στρέψει επάνω του ένα μωρό που γεννήθηκε με 26 δάχτυλα. Οι γονείς δηλώνουν ευτυχισμένοι πιστεύοντας ότι το μωρό τους είναι ενσάρκωση την ινδουιστικής θεότητας, Dholagarh Devi την οποία τα αγάλματα απεικονίζουν σαν ένα νεαρό κορίτσι με πολλά χέρια.

Από την άλη πλευρά οι γιατροί δήλωσαν ότι γεννήθηκε με μια σπάνια γενετική διαταραχή.

Το νεογέννητο μωρό από το Bharatpur, στο βόρειο ινδικό κρατίδιο Rajasthan, έχει επτά δάχτυλα σε κάθε χέρι και έξι δάχτυλα σε κάθε πόδι. Οι γιατροί δήλωσαν ότι γεννήθηκε με μια σπάνια γενετική διαταραχή, ωστόσο η οικογένειά του μικρού κοριτσιού πιστεύει ότι στην πραγματικότητα είναι η «δευτέρα παρουσία μιας θεάς του Ινδουισμού».

Image

Η Dholagarh Devi είναι μια γνωστή θεότητα της οποίας ο ναός βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου γεννήθηκε το μωρό. Τα αγάλματα απεικονίζουν τη θεά σαν ένα νεαρό κορίτσι με πολλά χέρια.

 

 

Η μητέρα του μωρού, 25χρονη Sarju Devi, δηλώνει ενθουσιασμένη και ο αδελφός της ανέφερε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Η αδελφή μου γέννησε ένα μωρό που έχει 26 δάχτυλα και θεωρούμε ότι είναι η ενσάρκωση της Dholagarh Devi. Είμαστε πολύ χαρούμενοι».

 

 

Ο πατέρας του μωρού, Gopal Bhattacharya, αστυφύλακας στην Κεντρική Εφεδρική Αστυνομική Δύναμη, δηλώνει επίσης ενθουσιασμένος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ