Vintage pic: Όταν η Μάρθα Καραγιάννη έκανε πρόβα με την αείμνηστη Γεωργία Βασιλειάδου & τον Νίκο Ρίζο - Σε ποια παράσταση πρωταγωνίστησε;

Την αναγνωρίζετε;

Πριν λίγες μέρες συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη ...

Μίας προσωπικότητας που είχε χαράξει αξιόλογη πορεία στο σινεμά και το θέατρο και ακόμη και τώρα προβάλλονται όλα τα έργα που συμμετείχε.

Διαβάστε ακόμη: Ένας χρόνος χωρίς τη Μάρθα Καραγιάννη: Το μπριόζο κορίτσι του ελληνικού σινεμά & αιώνια αρραβωνιαστικιά του Βουτσά χορεύει τώρα με τους αγγέλους & τους συμπρωταγωνιστές της (φωτό - βίντεο)

Σε ηλικία 82 ετών άφησε την τελευταία της πνοή και με αφορμή αυτό, μέσα από τον ενημερωμένο λογαριασμό του φωτογράφου Κλεισθένη στο instagram ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα σπάνιο, vintage ενσταντανέ με πρωταγωνίστρια φυσικά τη μεγάλη σταρ!

"1 χρόνος χωρίς την αγαπημένη μας Μάρθα Καράγιαννη και το studio Κλεισθένης την θυμάται με μια αδημοσίευτη φωτογραφία μαζί με την Γεωργία Βασιλειαδου και τον Νίκο Ρίζο κατα την διάρκεια των προβών τους στο θεατρο Αλαμπρα το 1963. στην κωμωδία "Η γυναικούλα μας" του Νίκου Τσιφόρου.", σημειώνεται στη λεζάντα της ανάρτησης.

Στο κλικ απεικονίζεται -εκτός της Μάρθας Καραγιάννη- η Γεωργία Βασιλειάδου με τον Νίκο Ρίζο, την ώρα που κάνουν πρόβα για παράσταση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ