Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι: Μαρία Ολυμπία - Πέρεγκριν Πίρσον - Η αποκάλυψη της Daily Mail & το unfolllow ... (φωτό)

Τι συνέβη;

Χωριστούς δρόμους μετά από 3 χρόνια σχέσης φαίνεται να έχουν τραβήξει εδώ και κάποιο διάστημα η Μαρία Ολυμπία με τον Πέρεγκριν Πίρσον.

Σύμφωνα με την Daily Mail, "οι δυο τους απομακρύνθηκαν. Οι φίλοι και η οικογένειά τους ήλπιζαν ότι η ένωση τους θα οδηγούσε σε γάμο, αλλά δεν ήταν γραφτό να γίνει".

Μάλιστα, μετά τον χωρισμό, η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ έκανε unfollow τον πρώην της από το Instagram, ενώ διέγραψε τις λίγες κοινές φωτογραφίες τους.

Διαβάστε ακόμη: Η πριγκίπισσα Μαρία - Ολυμπία εύχεται χρόνια πολλά στον αριστοκράτη σύντροφό της Peregrine Pearson - οι γλυκές φωτό

Οι φήμες περι χωρισμού είχαν ήδη ξεκινήσει από το καλοκαίρι όταν ο Βρετανός κροίσος δεν είχε εμφανισθεί στα γενέθλια της 27χρονης royal.

Ο 27χρονος Περεγκρίν Πίρσον, είναι ο γιος και κληρονόμος του 4ου υποκόμη του Κάουντρεϊ, με την οικογενειακή περιουσία του να αγγίζει τις 224.000.000 λίρες.

To who is who του Περεγκρίν Πίρσον

Ο πατέρας του Περεγκρίν Πίρσον έχει στην ιδιοκτησία του ένα μεγάλο μερίδιο της μιντιακής αυτοκρατορίας Pearson, καθώς επίσης και ενός κτήματος έκτασης 67 τετραγωνικών χιλιομέτρων στο δυτικό Σάσεξ, το οποίο στεγάζει το gold club του Κάουντρεϊ, όπου έχουν βρεθεί αρκετές φορές οι πρίγκιπες Χάρι και Γουίλιαμ.

Ο Πέρεγκριν θα γίνει μια μέρα ο πέμπτος Viscount Cowdray και θα κληρονομήσει την αυτοκρατορία των Pearson. Είναι μια από τις μεγαλύτερες εκπαιδευτικές και εκδοτικές εταιρείες στον κόσμο.

 

 

 

 

Ο 27χρονος επί του παρόντος εργάζεται ως διευθυντής μιας εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων στο Λονδίνο.

Ο πατέρας του Μάικλ ανέλαβε τη διοίκηση του κτήματος Cowdray Park, στο Δυτικό Σάσεξ, το 1995. Η γη περιλαμβάνει το πρώην σπίτι της οικογένειας, το Cowdray House.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ