Η Cher ξανά μαζί με τον 37χρονο σύντροφό της - Τα 40 χρόνια διαφορά δεν ενοχλούν τη σταρ

Πιο ερωτευμένη από ποτέ η διάσημη τραγουδίστρια!

Η διάσημη 77χρονη τραγουδίστρια, Cher, φαίνεται ότι είναι και πάλι μαζί με τον κατά 40 χρόνια νεότερό της, Alexander "AE" Edwards. Το ζευγάρι απαθανατίστηκε απο την κάμερα κατά τη διάρκεια της βόλτας τους.

Η εμβληματική ποπ σταρ φάνηκε άνετη στο πλευρό του 37χρονου μουσικού και δεν ενοχλήθηκε καθόλου από τον φακό που περίμενε για την τέλεια λήψη.

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν να φιλιούνται μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά και να περπατάνε χαλαρά μετά από δείπνο στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.

Είχαν απολαύσει ένα φεύμα το εστιατόριο Funke μαζί με τον Κολομβιανό τραγουδιστή J Balvin και τη φίλη του, Valentina Ferrer.

Στην παρέα τους ήταν επίσης και ο γνωστός ράπερ Tyga.

Instagram @tcher.universe

Διαβάστε επίσης: Η Cher δίνει φιλιά με πάθος στο κατά 40 χρόνια μικρότερο αγόρι της- Έξι μήνες δεσμός (φωτο)

Ποιος είναι ο σύντροφος της Cher, Alexander Edwards

Ο Edwards εργάζεται ως μουσικό στέλεχος στην Universal Music Group, μία από τις τρεις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες του κλάδου μαζί με τη Sony Music και τη Warner Music Group. Μερικοί από τους καλλιτέχνες στο ρόστερ της είναι οι Post Malone, Billie Eilish και Ariana Grande.

Ο Alexander και η Cher έβγαιναν για περίπου έξι μήνες, μέχρι που τον Μάιο είχε γίνει γνωστή η είδηση του χωρισμού τους. Ωστόσο, όπως φαίνεται, το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ