Διονύσης Μακρής: "Με έχει ληστέψει συνάδελφος μου την ώρα που τραγουδούσα" - Η συγκλονιστική αποκάλυψη on camera

Τι καταγγέλλει ο τραγουδιστής.

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο λαϊκός τραγουδιστής Διονύσης Μακρής σε συνέντευξη του στην κάμερα της εκπομπής "MEGA Καλημέρα". Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, είπε ότι έχει πέσει θύμα κλοπής από συνάδελφό του.

 «Με έχει “ληστέψει” συνάδελφος μου την ώρα που τραγουδούσα, μπήκε στο καμαρίνι μου τον είδα από τις κάμερες. Το άτομο που με λήστεψε είναι γνωστό, τραγουδάει ακόμα. Εγώ δεν θα ξανά δούλευα μαζί του», είπε ο τραγουδιστής, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο την έκπληξη του δημοσιογράφου Στέφανου Κωνσταντινίδη, ο οποίος ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για να τον συναντήσει.

Στην πανέμορφη ισπανική πόλη της Καταλονίας πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του νέου τραγουδιού του Διονύση μακρή.

«Το τραγούδι το έγραψε ο Σταμάτης Γονίδης και δεν θα μπορούσα να μην κάνω το βιντεοκλίπ στην Βαρκελώνη», ανέφερε ο τραγουδιστής. Στο βίντεο συμμετέχει και η Σοφία Παυλίδου.

Επιλέον, μίλησε για τον γιο του αλλά και για τις δουλειές του σπιτιού λέγοντας πως, «ο γιος μου, Λεωνίδας είναι 2 χρόνων και το σπίτι είναι άνω κάτω. Κάνω όλες τις δουλείες του σπιτιού, βοηθάει πολύ και η γυναίκα μου».

«Στο βιντεοκλίπ του Διονύση Μακρή, μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω και άλλους ρόλους», σχολίασε ο Γιάννης Κρητικός.

Διαβάστε επίσης: Διονύσης Μακρής: «Ένας φίλος μου άφησε χρέος 1.500.000€ - Έτρωγα δίχως αύριο και σηκώθηκα 130 κιλά» (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ