Η Σάντρα Βουτσά για τον πολύ αυστηρό πατέρα της & την μητέρα της, Έρρικα Μπρόγιερ - "Τους έχασα σε 2 μήνες και τους δύο" (βίντεο)

Η Σάντρα Βουτσά για την απώλεια των γονέων της ...

Για τις σχέσεις με τον πατέρα της Κώστα Βουτσά, μίλησε η Σάντρα Βουτσά την Παρασκευή (15/9), καλεσμένη στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο .

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ο αξέχαστος ηθοποιός ήταν πάντα πρόθυμος και σωστός στις υποχρεώσεις του, ωστόσο όταν θύμωνε ξεσπούσε άγρια.

«Όταν θύμωνε τρέμανε όλοι. Ήταν πολύ δουλευταράς, πολύ τελειομανής στη δουλειά, επαγγελματίας. Στην πρόβα πήγαινε πρώτος απ’ όλους και έφευγε τελευταίος, πάντα διαβασμένος και γενικότερα έτσι ήταν σαν άνθρωπος», ανέφερε αρχικά η Σάντρα Βουτσά για τον πατέρα της.

Διαβάστε ακόμη: Vintage photo η Γιώτα Γιάννα, υπήρξε νέα και όμορφη – Η φωτό με την Έρρικα Μπρόγιερ που ανέβασε η Σάντρα Βουτσά

Και πρόσθεσε για τους μεταξύ τους καυγάδες: «Ήταν πολύ αυστηρός πατέρας. Και επειδή εγώ δεν τα… σήκωνα, επειδή μοιάζαμε πολύ σαν χαρακτήρες και δεν σήκωνα πολλά πολλά, τσακωνόμασταν συνέχεια, πολύ τσακωμό όμως», είπε η Σάντρα Βουτσά.

Και θυμήθηκε έναν από τους πιο έντονους τσακωμούς τους: «Μια φορά τον είχα πάει σε ένα γύρισμα και τσακωνόμασταν στο αυτοκίνητο, στο δρόμο και μας κοιτούσαν οι άλλοι οδηγοί. Μας άκουσε όλη η Κηφισίας, γινόταν σφαγή, αλλά μετά όμως τα βρίσκαμε», είπε η Σάντρα Βουτσά για τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ