Ο εφιάλτης «Daniel» στη Θεσσαλία: 1.096 χιλιοστά βροχής στη Ζαγορά- 884 στην Πορταριά, 762 στην Πεζούλα Καρδίτσας- Δείτε πίνακα του meteo

Η κακοκαιρία σε αριθμούς

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών, η Ζαγορά Πηλίου δέχτηκε 1.096,2 mm βροχής, η Πορταριά Πηλίου 884,5 (με τον πραγματικό αριθμό να είναι σίγουρα μεγαλύτερος λόγω παύσης μετάδοσης δεδομένων από τις 6 Σεπτεμβρίου εξαιτίας βλάβης του μετεωρολογικού σταθμού) και η Πεζούλα Καρδίτσας 762,4.

Τα ημερήσια και αθροιστικά ύψη βροχόπτωσης της κακοκαιρίας Daniel στη Θεσσαλία παρουσιάζει το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr σε σχετικό πίνακα.

Σημειώνεται ότι ορισμένοι από τους μετεωρολογικούς σταθμούς, είτε σταμάτησαν να μεταδίδουν τα δεδομένα τους λόγω διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος (Πορταριά Πηλίου), είτε έχασαν μέρος των δεδομένων τους (Περτούλι και Βόλος). Στο Σμόκοβο Καρδίτσας εκκρεμεί η συλλογή δεδομένων στις 6-8 Σεπτεμβρίου, ενώ στη Σκόπελο εκκρεμεί η συλλογή των ημερήσιων τιμών της κακοκαιρίας, όμως το άθροισμα είναι σωστό.

Διαβάστε επίσης: Ιωάννινα: Συνελήφθη 35χρονη στον για διασπορά ψευδών ειδήσεων- ΄Έκανε λόγο για 100 νεκρούς στην Θεσσαλία (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ