Good news - δείτε το βίντεο της Φίνος Φιλμ για «καλή σχολική χρονιά»

Η νέα σχολική χρονιά μέσα από αγαπημένες ταινίες

Με ένα βίντεο που μας γεμίζει με εικόνες από παλαιό καλό ελληνικό κινηματογράφο επέλεξε να υποδεχτεί τη νέα σχολική χρονιά ο Φίνος Φιλμ.

"Καλημέρα και καλή τύχη", είναι το μήνυμα με το οποίο ξεκινά το βίντεο που ανήρτησε στα social media το προφίλ της Φίνος Φιλμ. Γέλια, τρέξιμο στο προαύλιο, αυστηροί καθηγητές και πολλά ακόμα ευχάριστα καλωσορίζουν τους μαθητές και τις μαθήτριες στα θρανία. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Κώστας Βουτσάς και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ είναι μόνο μερικοί από τους αγαπημένους μας ηθοποιούς που περνάνε μπροστά από τα μάτια μας, σε αυτό το μονόλεπτο βίντεο.

«Η Δασκάλα με τα Ξανθά Μαλλιά», «Το Ξύλο Βγήκε από τον Παράδεισο», «Η Λίζα και η Άλλη», «Η Γυναίκα μου Τρελάθηκε» είναι μόνο μερικές από τις ταινίες, σκηνές των οποίων έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε.

Διαβάστε ακόμα: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σαν σήμερα γεννήθηκε η «εθνική μας σταρ» - Το ιδιαίτερο βίντεο της Φίνος Φιλμ (φωτό)

Η ομάδα που βρίσκεται πίσω από τα social media της Φίνος Φιλμ, προσφέρει συχνά εικόνες που προκαλούν νοσταλγία μιας περασμένης εποχής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ