Bradley Cooper-Irina Shayk: Το χωρισμένο ζευγάρι έκανε μαζί διακοπές - Τι τους έφερε και πάλι κοντά; (φωτό)

Η Irina Shayk έχει ένα ειδύλλιο με τον πρώην σύζυγο της Ζιζέλ και αθλητή, Tom Brady

Η Irina Shayk φαίνεται ότι συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές, παρέα με τον πρώην σύντροφό της, Bradley Cooper, εν μέσω του πρόσφατου ειδυλλίου της με τον Tom Brady

Το μοντέλο πέρασε κάποιο χρόνο με τον πρώην σύντροφό της, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα παιδί, την 6χρονη Lea De Seine.

 

 

Μάλιστα σύμφωνα με μια ανώνυμη πηγή που φέρεται να μίλησε στο People, οι τρεις τους ταξίδεψαν στην Ιταλία σαν οικογένεια, για χάρη της μικρής: «Το ταξίδι στην Ιταλία με την κόρη τους είναι διασκεδαστικό για όλους. Στη Lea αρέσει να ταξιδεύουν όλοι μαζί, ενώ οι Irina και Bradley έχουν φιλικές σχέσεις. Και θέλουν, και οι δύο, να κάνουν χαρούμενη τη Lea».

Δείτε επίσης :  Ιρίνα Σάικ: Διακοπές με τον πρώην της Μπράντλει Κούπερ και ημίγυμνες φωτό - Πού είναι το νέο της αγόρι Τομ Μπρέιντι

Να σημειώσουμε πως το τελευταίο διάστημα βγαίνει με τον Tom Brady.

 

 

Σύμφωνα με το «Page Six» η σχέση τους απασχόλησε για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας τον Ιούνιο. Εκείνη την εποχή, το μέσο ανέφερε ότι το διάσημο μοντέλο και ο αθλητής ήρθαν για πρώτη φορά κοντά, όταν και οι δύο παρευρέθηκαν στον γάμο του δισεκατομμυριούχου έμπορου έργων τέχνης, Joe Nahmad, στη Σαρδηνία της Ιταλίας. Ωστόσο, ο μάνατζερ της Irina Shayk διέψευσε τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς.

Ο Tom Brady χώρισε τον Οκτώβριο του 2022 από τη Ζιζέλ, έπειτα από 13 χρόνια γάμου. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Ο αθλητής έχει ακόμα έναν γιο, τον 16χρονο Τζακ, από την σχέση του με τη Bridget Moynahan.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ