Rolling Stones: ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ "Hackney Diamonds" - ηχηρή η απουσία του Τσάρλι Γουότς

Επιστρέφουν μετά από 18 χρόνια στις 20 Οκτωβρίου

Η αναμονή για τους φανς των Rolling Stones τελείωσε. Δύο σχεδόν δεκαετίες μετά το τελευταίο άλμπουμ τους, επανέρχονται με το άλμπουμ "Hackney Diamonds".

 

 

"Είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε το νέο μας σινγκλ, το οποίο αποκαλείται 'Angry' και το βίντεό του, και το 'Angry' είναι το πρώτο σινγκλ από το νέο μας άλμπουμ, το οποίο αποκαλείται 'Hackney Diamonds', που είναι και ο λόγος που είμαστε στο Χάκνι, και το οποίο κυκλοφορεί στις 20 Οκτωβρίου", δήλωσε ο φρόντμαν του συγκροτήματος, ο 80χρονος Μικ Τζάγκερ, στο τοκ σόου του Τζίμι Φάλον στις ΗΠΑ σε απευθείας μετάδοση από το διαδίκτυο.

 

 

Διαβάστε επίσης: Μικ Τζάγκερ: Χαλαρές στιγμές στην Ιταλία για τον frontman των Rolling Stones - μαζεύει πορτοκάλια, κάνει βόλτες, γράφει μουσική (φωτό)

Ο Τζάγκερ, ο Κιθ Ρίτσαρντς και ο Ρόνι Γουντ -ο πυρήνας όσων ζουν ακόμη από τα μέλη του συγκροτήματος που ιδρύθηκε πριν από 61 χρόνια, ντυμένοι όλοι στα μαύρα- έφθασαν στο θέατρο με ένα λονδρέζικο ταξί, με τον Τζάγκερ να πληρώνει το κόμιστρο με μετρητά.

Οι φαν της μουσικής περίμεναν την ανακοίνωση έπειτα από την εμφάνιση μιας αινιγματικής διαφήμισης σε τοπική εφημερίδα τον περασμένο μήνα, με αναφορές σε κάποια από τα πιο γνωστά κομμάτια των Stones και τον τίτλο του νέου άλμπουμ.

Ηχηρή θα είναι η απουσία του ντράμερ των Rolling Stones Τσάρλι Γουότς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2021, σε ηλικία 80 ετών.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ