Εριέττα Κούρκουλου: ''Ένα χέρι βοηθείας για να ανέβει ένα νέο παιδί στο πλοίο να πάει στους αγαπημένους του ή μια... σπρωξιά'' - η συγκινητική ανάρτηση της για τον άδικο χαμό του 36χρονου Αντώνη

Διαβάστε τι έγραψε! 

Σοκ στο Πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο πνιγμός ενός 36χρονου ανδρα το βράδυ της Τρίτης 5/9 στο λιμάνι του Πειραιά. 

Ο Αντώνης έχασε τη ζωή του στον καταπέλτη του πλοίου Blue Horizon.

Να σημειώσουμε πως τον άνδρα έσπρωξαν  μέλη του πληρώματος.  Όσο περνούν οι ώρες πληθαίνουν οι μαρτυρίες για την αδιανόητη τραγωδία.

Στην Εισαγγελία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού τα 4 μέλη του πληρώματος του Blue Horizon

Στην εισαγγελία Πειραιά με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού, αναμένεται να οδηγηθούν εντός της ημέρας τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon, μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε χθες ένας 36χρονος, όταν στην προσπάθειά του να επιβιβαστεί επί του πλοίου απωθήθηκε από τα μέλη του πληρώματος με αποτέλεσμα την πτώση του στη θάλασσα.

Ο 36χρονος περισυνελέγη νεκρός από τη θαλάσσια περιοχή, ενώ το πλοίο αναχώρησε και επέστρεψε μετά από εισαγγελική εντολή προκειμένου να δοθούν καταθέσεις από επιβάτες και πλήρωμα.

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η νεκροψία-νεκροτομή του άτυχου 36χρονου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό η από κάποια χτύπημα ή και από τον συνδυασμό και των δύο.

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα social media, ο 36χρονος προσπαθεί να επιβιβαστεί στο πλοίο κατά την αναχώρηση για το Ηράκλειο, φέρεται να διαπληκτίζεται με κάποια άτομα από το πλήρωμα και στη συνέχεια να βρίσκεται στη θάλασσα, χάνοντας τη ζωή του.

Δείτε επίσης: Βιοπαλαιστής από το Λασίθι ο 36χρονος που έριξαν από το Blue Horizon - Για ανθρωποκτονία καπετάνιος & 3 μέλη του πληρώματος (βίντεο)

 Σοκαρισμένη και αγανακτισμένη με την τραγωδία, η Εριέττα Κούρκουλου αποφάσισε να γράψει σε μια ανάρτησή της, τις σκέψεις της.. 

Το πρωί της Τετάρτης μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξέσπασε κατά των δύο μελών του πληρώματος του καραβιού.

Συγκεκριμένα έγραψε: ''Μια αυθόρμητη κίνηση… Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο, γιατί στον αυθορμητισμό ξεσκεπάζεται ο εσωτερικός μας κόσμος.

Ένα χαμόγελο, ή ένα θυμωμένο βλέμμα. Ένα καλημέρα, ή ένα ξέσπασμα σε έναν άγνωστο. Ένα νεύμα «δεν πειράζει», ή μια μούντζα στο τιμόνι.

Ένα χέρι βοηθείας για να ανέβει ένα νέο παιδί στο πλοίο να πάει στους αγαπημένους του, ή μία σπρωξιά που θα οδηγήσει στο να μην τους ξαναδεί ποτέ''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ