Το eirinika παρουσιάζει τη Φαίη Μπέη: Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Δημήτρη Γαλάνη στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού (φωτό)

Η Φαίη Μπέη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Δημήτρη Γαλάνη στο Δήμο Φιλοθέης/Ψυχικού

Το eirinika.gr παρουσιάζει τη Φαίη Μπέη που κατεβαίνει δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού με το νυν δήμαρχο Δημήτρη Γαλάνη.

Σε ανάρτησή της, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά της η Φαίη Μπέη γράφει: 

"Με ρωτούν γιατί δεν έχω δημιουργήσει στα σόσιαλ μήντια «ειδική σελίδα» ως υποψήφια στις φετινές Αυτοδιοικητικές Εκλογές, στον Δήμο Φιλοθέης/Ψυχικού, με τον Συνδυασμό «Πρόστιο Πρότυπο» και τον Δήμαρχο, Δημήτρη Γαλάνη.

Δεν προβληματίστηκα καθόλου γιατί βλέπω αυτή τη συναρπαστική και τιμητική για μένα πρόκληση ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας μου ως γυναίκα και ως επαγγελματία και τελικά ως πολίτη.

Τόσο προεκλογικά, όσο και μετεκλογικά, εφόσον εκλεγώ, δεν σκοπεύω να διαχωρίσω τη δραστηριότητά μου.

Αυτά που με έχει διδάξει η δημοσιογραφία και η επαφή με τον κόσμο είναι αυτά που θεωρώ ότι με κάνουν κατάλληλη να ζητήσω την ψήφο των συμπολιτών μου.

Αυτή την εμπειρία, αυτές τις δεξιότητες σκοπεύω να επιστρατεύσω για να υπηρετήσω αυτό που θεωρώ σημαντικό και που είναι βέβαια θεμελιώδης αξία του Συνδυασμού μας «Πρόστιο Πρότυπο»: το σύγχρονο αίτημα για ένα Δήμο που δεν είναι απλώς λειτουργικός και φιλικός προς τον κάτοικο-πολίτη αλλά υπηρετεί την αισθητική του 21ου αιώνα, όπως αυτή την ορίζουν αξίες όπως η βιωσιμότητα, το well being, η ευεξία, το νοιάξιμο για το περιβάλλον και πάνω απ όλα μια νέα κοινωνικότητα στο δημόσιο χώρο, ουσιώδης, αλληλέγγυα και όπου χρειάζεται και παρεμβατική. 

Έτσι λοιπόν μέσα από το Fay’s Control -fayscontrol.gr- και τα κανάλια μου στα social media, την προσωπική μου σελίδα εδώ αλλά και το fcbk, θα μοιράζομαι μαζί σας τις ιδέες και τις θέσεις τις δικές μου και του συνδυασμού μας για το Δήμο μας, ελπίζοντας ότι θα συμβάλλετε με παρατηρήσεις και ιδέες!

Να αναφέρω ακόμα ότι ως υποψήφια σκοπεύω να διεξάγω τον προεκλογικό αγώνα που τόσα χρόνια έχω την απαίτηση να βλέπω τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή όσο και σε τοπικό επίπεδο: η μετριοπάθεια, οι χαμηλοί τόνοι, ο σεβασμός στο χρόνο αλλά και τον χώρο των συμπολιτών μου, ο σεβασμός στο περιβάλλον. Έτσι θα πορευτώ.

Ζητώ τη στήριξή σας, όχι μόνο στην κάλπη αλλά για όλο αυτό το διάστημα.

Αν συμφωνείτε με όσα γράφω μοιραστείτε τα post μου στα social media, συζητήστε τα, συμπληρώστε τα με τις δικές σας ιδέες και παρατηρήσεις.

Φύγαμε!"

 

 

Ποιά είναι η Φαίη Μπέη

Η Φαίη Μπέη, μία από τις πιο επιτυχημένες και αναγνωρίσιμες Δημοσιογράφους του Κοινωνικού Ρεπορτάζ της γενιάς της, αποδέχθηκε την πρόταση του Δημάρχου μας Δημήτρη Γαλάνη να κατέβει υποψήφια Σύμβουλος του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, μιας και πιστεύει ακράδαντα πως δεν φτάνει να αγαπάς και να θέλεις το καλύτερο για τον τόπο σου, πρέπει να δουλέψεις συστηματικά για να εξασφαλίσεις όσα ονειρεύεσαι για αυτόν.

Και η Φαίη, έχει μάθει να δουλεύει στην ζωή της και να πετυχαίνει κάθε στόχο που θέτει.

Και να ανεβάζει τον πήχη όλο και πιο ψηλά.

Αφετηρία στην καριέρα της στάθηκαν οι μεγαλύτερες πολιτικές και οικονομικές εφημερίδες, όπου διατηρούσε τις δικές της σελίδες, όπως ο “Ελεύθερος Τύπος”, η

“Βραδυνή” και η “Αξία”, για να μεταπηδήσει στον χώρο του Περιοδικού Τύπου, όπου είτε από τη θέση της Αρχισυνάκτριας είτε από τις μόνιμες στήλες της σε διεθνείς τίτλους, δημιούργησε μια νέα “σχολή” αφού μέσα από τη μοναδική της πένα, περιγράφει με μία ξεχωριστή αισθητική όλα όσα αξίζει να αναφερθούν.

Τα τελευταία έντεκα χρόνια έχει δημιουργήσει το δικό της Ηλεκτρονικό περιοδικό, το Fay’s Control (fayscontrol.gr), ένα site που διαβάζεται και αγαπιέται από το πιο upscale κοινό που την ακολουθεί πιστά. Με την ποιότητα και την εκλεπτυσμένη αισθητική που διαθέτει, μοιράζεται με τους followers της, τις πιο ενδιαφέρουσες διαδρομές της, μας συστήνει εμπνευσμένες προσωπικότητες που ξεχωρίζει, αλλά και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην κοινωνική, πολιτιστική και εικαστική σκηνή της χώρας.

Η Φαίη Μπέη είναι παντρεμένη με τον Δικηγόρο Νικόλα Κατσαρό, έχουν μία κόρη την 16χρονη Ελμίνα, που φοιτά στο ΙΒ1 του Κολλεγίου Ψυχικού και συζούν με το σκυλάκι τους την Τρούφα, στην Φιλοθέη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ