Τατιάνα Μπλάτνικ: Με σαγιονάρες και καλοκαιρινή διάθεση στο χωριό Μύτικα στην Αιτωλοακαρνανία

Διακοπές στην Ελλάδα για Τατιάνα Μπλάτνικ και Νικόλαο Γλύξμπουργκ.

Στην Ελλάδα βρέθηκε για τις διακοπές της η σύζυγος του Νικόλαου Γλύξμπουργκ, Τατιάνα Μπλάτνικ. Το ζευγάρι βρέθηκε στον Μύτικα στην Αιτωλοακαρνανία, απολαμβάνοντας τις διακοπές του με καλή παρέα.

Πρόκειται για ένα μικρό γραφικό χωριό απέναντι από το νησάκι Κάλαμο, με πανέμορφα κρυστάλλινα νερά.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ επέλεξε ένα casual καλοκαιρινό ντύσιμο για την εξόρμησή της στον Μύτικα. Φόρεσε μια αέρινη εμπριμέ φούστα, με γεωμετρικά μοτίβα σε αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου και του πορτοκαλί. Από πάνω επέλεξε ένα λινό μπλε πουκάμισο, ενώ επίσης φόρεσε μπεζ σαγιονάρες και γυαλιά ηλίου.

Instagram story @tatianablatnik

Instagram story @tatianablatnik

Instagram story @tatianablatnik

Η αγάπη της Τατιάνας Μπλάτνικ για την Ελλάδα είναι εμφανής. Μάλιστα, σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει ότι έμαθε τη χώρα μας μέσα από τα μάτια του συζύγου της, Νικόλαου.

Διαβάστε επίσης: Με εκλεκτή παρέα γιόρτασε τα γενέθλια της η Τατιάνα Μπλάτνικ - Η έκπληξη από τον σύζυγο της, πρίγκιπα Νικόλαο & τη Rumi (φωτό)

Πριν λίγες μέρες, στις 27 Αυγούστου, η Τατιάνα Μπλάτνικ γιόρτασε και τα γενέθλιά της. Έκλεισε τα 43 της χρόνια. Είχε μοιραστεί ένα υπέροχο στιγμιότυπο από το γεγονός και την έκπληξη που της είχε ετοιμάσει ο Νικόλαος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ