Η Όλγα Κεφαλογιάννη εύχεται στον σύζυγο της Μίνω Μάτσα: Χρόνια πολλά, είσαι η τύχη της ζωής μου

Το τρυφερό μήνυμα της Όλγας Κεφαλογιάννη για τα 55α γενέθλια του Μίνου Μάτσα

55 κεράκια έσβησε ο Μίνως Μάτσας και η σύζυγός του του ευχήθηκε μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olga Kefalogianni ?? (@olgakefalogianni)

"Χρόνια πολλά, μαγικά, μουσικά, ταξιδιάρικα! Είσαι η τύχη της ζωής μου!", γράφει στη λεζάντα η έμπειρη πολιτικός, που συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες των δυο τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από δύο χρόνια και φαίνεται να είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Σε συνέντευξή της στο παρελθόν, η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει μιλήσει για την γνωριμία της με τον Μίνωα Μάτσα, αποκαλύπτοντας πως «όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμήν, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα».

Διαβάστε επίσης: Ο Μίνως Μάτσας για την πρόταση γάμου στην Όλγα Κεφαλογιάννη: «Αν έχεις βρει τον άνθρωπό σου, πρέπει να τον κρατήσεις» (βίντεο)

Το ζευγάρι έχει γιορτάσει και στο παρελθόν τα γενέθλια του γνωστού συνθέτη με μία εντυπωσιακή τούρτα.

WHO IS WHO

Ο Μίνως Μάτσας είναι Έλληνας συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός. Είναι εγγονός του ιδρυτή της δισκογραφικής εταιρείας Minos EMI. Πήρε πτυχίο από το Ωδείο Αθηνών και από τη Σχολή Τζούλιαρντ. Όταν άρχισε να γράφει τις πρώτες συνθέσεις του, δεν ήθελε να το μάθει κανείς. Ωστόσο, εξελίχθηκε σε ένα συνθέτη αυθύπαρκτο, από τους σημαντικότερους της γενιάς του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ