Isabelle Huppert: Η επιτομή της γαλλικής κομψότητας στα 70 - Έλαμψε στο κόκκινο χαλί της Βενετίας με ασημί τουαλέτα με fringes

Εκθαμβωτική εμφάνιση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας!

Η πάντα κομψή Γαλλίδα ηθοποιός Ιζαμπέλ Υπέρ, βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής στπ Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, χάρη στο υπέροχο και αστραφτερό φόρεμα που διάλεξε. Παρά την ηλικία των 70 ετών, συνεχίζει να αποτελεί fashion icon.

Η Ιζαμπέλ Υπέρ, έκανε θραύση στο κόκκινο χαλί, επιλέγοντας ένα μακρύ ασημί φόρεμα με fringes, δείχοντας ότι η λάμψη δεν έχει ηλικία. Για τα μαλλιά της επέλεξε ένα wet look, ενώ το μακιγιάζ της ήταν πιο λιττό.

Το εντυπωσιακό φόρεμα που φόρεσε η ηθοποιός είναι δημιουργία του μεγάλου οίκου μόδας Balenciaga.

Instagram @demnagram

Instagram @demnagram

Instagram @demnagram

Στη Βενετία η Ιζαμπέλ Υπέρ βρέθηκε για την πρεμιέρα της καινούριας ταινίας "Maestro". Απών ήταν ο πρωταγωνιστής της, Bradley Cooper, που ενσαρκώνει τον Leonard Bernstein. 

Διαβάστε επίσης: 80o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας: Κόκκινο χαλί χωρίς Χόλιγουντ - Έλαμψαν όμως οι Ιταλίδες - Δείτε εντυπωσιακές εμφανίσεις

Η Ιζαμπέλ Υπέρ γεννήθηκε στο Παρίσι στις 16 Μαρτίου 1953. Είναι κόρη της Ανίκ Μπω, καθηγήτριας αγγλικών, και του Ραϊμόν Υπέρ, κατασκευαστή χρηματοκιβωτίων. Ο πατέρας της κατάγεται από Εβραίους της Ουγγαρίας αλλά είχε προσηλυτιστεί στον καθολικισμό.

Η μητέρα της την ενθάρρυνε να γίνει ηθοποιός από νεαρή ηλικία. Φοίτησε στο Ωδείο των Βερσαλλιών καθώς επίσης και στο Εθνικό Ωδείο Δραματικής Τέχνης του Παρισιού. Σπούδασε Σλαβικές και Ανατολικές γλώσσες στη σχολή του Κλισί, από όπου πήρε πτυχίο στη Ρώσικη γλώσσα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ