Δημοφιλείς πρωταγωνιστές και η αγαπημένη Χαρούλα Αλεξίου σε casual στυλ: Χαραλαμπόπουλος- Καρβούνης & Τσορτέκης - Χαλκιάς μαζί (φωτό)

Δείτε φωτογραφίες... 

Μετά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, ο «Ιππόλυτος» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου, συνεχίζει την περιοδεία του. 

Μια σκηνοθεσία που βουτάει στο άγριο σύμπαν του έργου του Ευριπίδη βλέποντάς το σαν έναν σύγχρονο εφιάλτη μέσα σε ένα ποιητικό σκηνικό, όπου τα πρόσωπα παλεύουν με τις αδυναμίες τους και ο έρωτας είναι τόσο παράφορος που δεν μπορεί παρά να είναι μοιραίος.

Ένας θίασος 24 ηθοποιών και τεσσάρων μουσικών θα βρίσκεται συνεχώς επί σκηνής.

Την Πέμπτη 31 Αυγούστου, η παράσταση ανέβηκε στο θέατρο βράχων με πολλους διάσημους ηθοποιούς και καλλιτέχνες να δίνουν το παρών.

Μεταξύ άλλων την παράσταση παρακολούθησαν πολλοί ηθοποιοί της σειράς ''Μaestro'' όπως η Χάρις Αλεξίου και ο Ορέστης Χαλκιάς, οι οποίοι πήγαν να θαυμάσουν τον συμπρωταγωνστή τους, Γιάννη Τσορτέκη. 

Τον καλό τους φίλο είδαν και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με την Κόρα ΚαρβούνηΌλοι τους ληταν casual ντυμένοι, ευδιάθετοι και χαμογελαστοί. 

Να σημειώσουμε πως ο Γιάννης Τσορέκης, εκτός από την σειρά ''Maestro'', έπαιξε φέτος και στον Alpha στο ''Αυτή η νύχτα μένει''.

Πρόγραμμα επόμενων παραστάσεων:

7 Σεπτεμβρίου Θεσσαλονίκη- Θέατρο Δάσους

10 Σεπτεμβρίου Ελευσίνα – Παλαιό Ελαιουργείο

13, 14, 15, 16, 17 Σεπτεμβρίου |  ΣΧΟΛΕΙΟΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ