Το office styling της Φον Ντερ Λάιεν και των 7 πρωθυπουργών - Μίνιμαλ και σκούρα χρώματα

Τι επέλεξαν να φορέσουν οι ηγέτες των χωρών που συμμετείχαν στο Δείπνο των Δυτικών Βαλκανίων.

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε το πολυαναμενόμενο δείπνο στο Μέγαρο Μαξίμου, μεταξύ των ηγετών των Δυτικών Βαλκανίων, της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Τσαρλς Μισέλ και του Προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Τις εντυπώσεις έκλεψαν και οι στυλιστικές επιλογές των Ευρωπαΐων ηγετών.

Υπέρκομψη, όπως πάντα, εμφανίστηκε η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, φορώντας ένα χακί μακρύ σακάκι, το οποίο το συνδύασε με κρεμ τοπάκι και μαύρο παντελόνι σε κλασική γραμμή. Με αυτήν της την χρωματική επιλογή, ίσως θέλησε να δείξει και τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ουκρανία. Όπως πάντα, φυσικά, και Βολοντίμιρ Ζελένσκι ήταν ντυμένος στα χακί.

Eurokinissi

Απαστράπτουσα ήταν και η Πρόεδρος του Υπουργικού Συμβουλίου της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, Μποριάνα Κρίστο, η οποία αποφάσισε να φορέσει ένα συνολάκι σε ασπρόμαυρους τόνους.

Eurokinissi

Λίγο έντονο χρώμα προσέδωσε στο δείπνο με την εμφάνισή της η Πρόεδρος της Ρουμανίας, Maia Sandu. Φόρεσε ένα σικ μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα, το οποίο το συνδύασε με nude χρώματος γόβες και ίδιου τόνου τσάντα.

Eurokinissi

Από την άλλη πλευρά, κοστουμαρισμένοι εμφανίστηκαν όλοι οι άντρες ηγέτες, με εξαίρεση τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος φοράει πάντα ρούχα που παραπέμπουν σε στρατιωτική παραλλαγή, από την ώρα που ξεκίνησε ο πόλεμος.

Eurokinissi

Eurokinissi

Διαβάστε επίσης: Πραγματοποιήθηκε το Δείπνο των ηγετών των Δυτικών Βαλκανίων παρουσία Ζελένσκι - Οι δηλώσεις Ζελένσκι-Μητσοτάκη - Υπογράφτηκε η Διακήρυξη των Αθηνών

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ