Ζακέτες Cardigan: Μεγάλη επιστροφή στις πασαρέλες - 4 τρόποι για να φορέσετε την τάση του Dark Academia

Η απόλυτη τάση για το φθινόπωρο του 2023!

Το hashtag "dark academia" είχε γίνει viral πέρυσι στα κοινωνικά δίκτυα και ειδικά στο TikTok. Αυτό δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει τους μεγάλους οίκους μόδας, οι οποίοι πραγματοποιούν τη μεγάλη επιστροφή των cardigan. Αν και η ζακέτα αυτή αποτελεί πάντα βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας και δεν εξαφανίζεται εντελώς από τον κόσμος της μόδας, φέτος επωνυμίες που δεν συνδέονται συνήθως με την αισθητική της συγκεκριμένςη ζακέτας, ενσωμάτωσαν αυτό το άνετο κομμάτι στις συλλογές τους για το φθινόπωρο/χειμώνα 2023.

Για παράδειγμα, η Loewe, μια εταιρεία που προτιμάται από την ελίτ της μόδας, παρουσίασε cardigan ζακέτες στην πασαρέλα AW23, συνδυασμένες με πλεκτές φούστες και ευρύχωρες τσάντες. Η Prada πρόσφερε μια εταιρική πινελιά στη ζακέτα, στρώνοντας μια ραβδωτή σιλουέτα πάνω από ένα πουκάμισο με γιακά και cigarette παντελόνι με κομψό τρόπο. Η Miu Miu γιόρτασε την επιστροφή των cardigan, συνδυάζοντας ζακέτες με λαιμόκοψη με διάφορα σύνολα, από παιχνιδιάρικα διχτυωτά midi φορέματα και φούστες και πλεκτά, μέχρι κλασικά παντελόνια και φούστες με τουίντ. Αυτό καταδεικνύει την απροσδόκητη ευελιξία της ζακέτας.

Διαβάστε επίσης: Παπούτσια Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 – 2024: Όλες οι τάσεις που θα φορεθούν φέτος - Punky Oxfords, Clogs, Cowboy boots

Σαφώς, δεν υπάρχει μια ενιαία προσέγγιση για να φοράτε τις ζακέτες αυτή τη σεζόν. Οι πασαρέλες πρόσφεραν μια πληθώρα ιδεών στυλ για να εμπνεύσουν τη δημιουργικότητά σας. Επισημάναμε τέσσερις εμφανίσεις στις πασαρέλες για να ξεκινήσετε!

Η cardigan oversize ζακέτα της Loewe

Loewe

Η κλασική προδέγγιση της Molly Goddard

 

 

Και η  Miu Miu λανσάρει cadigan ζακέτες

 

 

Μεγάλο ναι και από την Prada

prada.com

Μερικές ακόμα επιλογές που μπορείτε να αγοράσετε:

1. Cardigan in wool 1.200€

Loewe.com

2. Cashmere knit cardigan

miumiu.com

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ