Φωτιές στην Αλεξανδρούπολη: Συγκινεί αγρότης για την καταστροφή στο Αετοχώρι - "Δεν έμεινε τίποτα" (βίντεο)

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο Δήμος Αλεξανδρούπολης μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το Σάββατο. Περιουσίες μετατράπηκαν σε στάχτη. Τι λέει πολίτης στην κάμερα της ΕΡΤ.

Συγκίνηση προκάλεσε σήμερα το πρωί ο κύριος Γιάννης , ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα στον "αέρα" της ενημερωτικής εκπομπής της ΕΡΤ, αφού είδε την περιουσία του να καταστρέφεται από την πυρκαγιά που μαίνεται από χθες τα ξημερώματα στην Αλεξανδρούπολη.

Ο αγρότης είδε τόσο τα μελίσσια του, όσο και το σπίτι του στο Αετοχώρι να γίνονται παρανάλωμα του πυρός και πλέον μετράει τις πληγές του. Απαριθμώντας τις ζημιές που υπέστησαν το σπίτι και η εργασία του κατά το πέρασμα της πυρκαγιάς από το χωριό, η φωνή του έσπασε και τα μάτια του γέμισαν δάκρυα.

 

 

"Δεν έχει μείνει τίποτα. Μηχανήματα κατεστραμμένα, το φορτηγό καμένο. Ήταν γεμάτο κυψέλες και υλικό, οι αποθήκες γεμάτες. Δεν έχει μείνει τίποτα. Πήρε φωτιά η σκεπή και δεν έμεινε τίποτα" είπε στην κάμερα της ΕΡΤ και πρόσθεσε: "Και τα ρούχα που είχαμε εδώ δεν υπάρχουν, κόποι μιας ζωής και των γονιών μου και του πατέρα μου. Δεν έχει μείνει τίποτα δυστυχώς".

"Από εδώ και μετά θα μαζέψουμε τα κομμάτια κι ό,τι μπορέσουμε θα κάνουμε" συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ