Μαρέβα Μητσοτάκη: Στο περίφημο «Μοναστήρι του Καρόλου» - Ο κοσμοπολίτης κομμωτής που χτένιζε την Κάλλας, τη Λόρεν, την Μπαρντό (φωτό - βίντεο)

"Ταξίδι στην αίγλη του παρελθόντος" 

Στα Χανιά βρίσκεται η Μαρέβα Μητσοτάκη!

Στο όμορφο νησί της Κρήτης περνάει τις διακοπές της η Μαρέβα μαζί φυσικά με τον σύζυγο της Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι οικογένεια απολαμβάνει λίγο χρόνο μακριά από υποχρεώσεις. 

Η Μαρέβα ωστόσο μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram μοιράστηκε με τους 80 χιλιάδες ακολούθους της μία επίσκεψη που πραγματοποίησε.

Διαβάστε ακόμη: Μαρέβα και Κυριάκος Μητσοτάκης εύχονται στον γιο τους: «Για πάντα το αγοράκι μου» η μαμά - «25 χρόνια γεμάτα χαρά και συνεχίζουμε» ο μπαμπάς

Βρέθηκε στο «Μοναστήρι του Καρόλου» στα Χανιά μαζί με την Σέβη Βολουδάκη, τη Στέλλα Κουτσουπάκη, γενική γραμματέας στο Δ.Σ. του Ιδρύματος Κάρολος Καμπελόπουλος και την κόρη της.

 

 

"Η επίσκεψη στο «Μοναστήρι του Καρόλου» είναι ένα ταξίδι στην αίγλη του παρελθόντος, έργο τέχνης το ίδιο μια μοναδικής ζωής. Μαρτυρίες εποχών που δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε στο μέλλον. Μέσα από το πάθος του για την δουλειά και την τέχνη ο πολυτάλαντος Κάρολος Καμπελόπουλος κατάφερε να δημιουργήσει και να ενώσει διαφορετικούς κόσμους, από την Γαλλία του 17ου αιώνα εώς την Ελλάδα του 20ου αιώνα.



Στην καρδιά του πάντα κυριαρχούσε η αγάπη του για τα Χανιά, τους ανθρώπους, την ιστορία του τόπου και σήμερα το Μουσείο -ένας ύμνος στην ανθρώπινη αισθητική και θέληση για ζωή- μας καλεί να γνωρίσουμε την σπουδαία κληρονομιά του. Μαζί με την @sevi_voloudaki και τη Στέλλα Κουτσουπάκη, γενική γραμματέας στο Δ.Σ. του Ιδρύματος Κάρολος Καμπελόπουλος και την κόρη της."
, σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Το «Μοναστήρι του Καρόλου»

Ο σπουδαίος και πολυπράγμων καλλιτέχνης Κάρολος Καμπελόπουλος, ήταν εμπνευστής και του ομώνυμου “Μοναστηριού” στην οδό Νταλιάνη στα Χανιά.

Ο κορυφαίος κομμωτής που από τα χέρια του πέρασαν μεγάλες προσωπικότητες του παρελθόντος, τα τελευταία χρόνια της ζωής του εγκαταστάθηκε στα Χανιά, δένοντας ισχυρούς τοπικούς δεσμούς.

Από τα χέρια του πέρασαν μεταξύ άλλων η Μαρία Κάλλας, η Σοφία Λόρεν, ο Μάρλον Μπράντο, η Μπριζίτ Μπαρντό, η Κατρίν Ντενέβ, η Τζουλιέτα Μασίνα, ο Βισκόντι, η Μελίνα Μερκούρη και εκατοντάδες επώνυμοι της εποχής που δεν χρειάζεται να απαριθμήσουμε, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Εβγαινε παρέα με τον Γκάρι Κούπερ, ταξίδευε σ’ όλον τον κόσμο, χτένιζε τη γυναίκα τού Πικάσο, κούρευε τον Λακάν και άκουγε τον Σαρτρ εκείνες τις περιβόητες μέρες του Μάη του ’68, με την πόλη παραδομένη στα οδοφράγματα και τις φωτιές για τη διεκδίκηση των αυτονόητων δικαιωμάτων της καθημερινότητάς μας.

Διαβάστε ακόμη: Πέθανε ο σπουδαίος κοσμοπολίτης κομμωτής Κάρολος Καμπελόπουλος - Χτένιζε την Κάλλας, τη Λόρεν, την Μπαρντό

Έφυγε από τη ζωή στα 86 του χρόνια το 2019 στο Νοσοκομείο Χανίων που νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ