Νεκρός στο διαμέρισμα του έπειτα από πυρκαγιά ο δημοσιογράφος, Αντώνης Χρυσουλάκης - Πως ξέσπασε η φωτιά (βίντεο)

Κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ ...

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Αττικής, έπειτα από φωτιά σε διαμέρισμα από την οποία έχασε τη ζωή του ο δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης.

Η πυρκαγιά φαίνεται πως προκλήθηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος, με τη σορό του άνδρα να φέρει σημάδια εγκαύματος και να βρίσκεται σε κατεύθυνση προς την έξοδο της οικίας.

Ο Αντώνης Χρυσουλάκης κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα «Παραπολιτικά». Περίπου δύο ώρες πριν τον αδόκητο θάνατό του, ο Αντώνης Χρυσουλάκης είχε δώσει το τελευταίο του ρεπορτάζ, κατά τραγική σύμπτωση για μια άλλη φωτιά σε εγκατελειμμένο κτίριο στην Αθήνα. Οι συνθήκες του τραγικού περιστατικού διερευνώνται από την Πυροσβεστική.

Η σορός του δημοσιογράφου Αντώνη Χρυσουλάκη παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

 

 

Η ανακοίνωση του ομίλου «Παραπολιτικά»

Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση.

Στενάχωρα ξημέρωσε η σημερινή ημέρα για τον όμιλο των Παραπολιτικών, καθώς ένα ιδιαίτερα αγαπητό και πολύ δραστήριο μέλος της έφυγε από τη ζωή.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο, Αντώνη Χρυσουλάκη, που κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα Παραπολιτικά, το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και το site parapolitika.gr.

Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση.

Η απώλειά του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε όλο το διοικητικό, δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό του ομίλου Παραπολιτικά, που εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 

 

Το θύμα, ηλικίας 37 ετών, αφού είχε ολοκληρώσει την εργασία του, θέλησε να μαγειρέψει κάτι ώστε να φάει. Ωστόσο, φαίνεται ότι τον πήρε ο ύπνος με αποτέλεσμα να ξεσπάσει η φωτιά



«Ένα από τα καλύτερα παιδιά» - Το αντίο του Γιάννη Κουρτάκη

kourtakisgiaxrysoulaki

«Ένα από τα καλύτερα παιδιά που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ. Νεος δημοσιογράφος που αντιμετώπιζε την δουλειά με μεράκι. Είχε όνειρα για τη ζωή και το έλεγε. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο έγινε αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας των Παραπολιτικών. Έφυγε άδικα σήμερα το πρωί, έχοντας στείλει στις 06:30 το τελευταίο του κείμενο. Καλο ταξίδι φιλε» γράφει στον αποχαιρετισμό του ο εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννης Κουρτάκης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ