Οι 4 βασίλισσες των 90s μαζί στο ντοκιμαντέρ της Apple - Cindy Crawford, Naomi Campbell, Linda Evangelista, Christy Turlington (φωτό)

Μίλησαν το περασμένο σαββατοκύριακο

Πόσα icons να χωρέσουν σε μία φωτογραφία!

Εδώ μάλλον τέσσερα!

Η Cindy Crawford, Naomi Campbell, Linda Evangelista και Christy Turlington "επανενώθηκαν" ξανά για να μιλήσουν για το νέο τους ντοκιμαντέρ με τίτλο "The Super Models" που προβάλλεται στην Apple Tv.

Διαβάστε ακόμη: Επιτέλους! Τα topmodels της δεκαετίας του 90', Σίντι Κρόφορντ, Ναόμι Κάμπελ, Λίντα Εβαντζέλιστα & Κρίστι Τέρλινγκτον σε mini σειρά στην Apple Tv (φωτό - βίντεο)

Σε σκηνοθεσία των βραβευμένων με Όσκαρ Ρότζερ Ρος Γουίλιαμς (Roger Ross Williams) και Λαρίσα Μπιλς (Larissa Bills) το νέο ντοκιμαντέρ αφηγείται την ζωή και την καριέρα των πιο εμβληματικών top models της δεκαετίας του 1990.

Μας ταξιδέψει «πίσω στη δεκαετία του 1980, όταν τέσσερις γυναίκες από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη. Η καθεμιά είχε ήδη ξεχωρίσει με τον δικό της τρόπο ενώ όλες μαζί κατάφεραν να ξεπεράσουν την ίδια τη βιομηχανία.

Μπορεί να έχουν φτάσει στα 50 τους χρόνια αλλά παραμένουν ακμαίες και άκρως γοητευτικές.

Ποτέ δεν χάνουν το στιλ και τη φινέτσα τους.

Ποζάρουν με χαμόγελο και καταπληκτικά outfits!

Navy blue ολόσωμη φόρμα για τη Cindy Crawford και παρόμοιο σατέν σύνολο για τη Linda Evangelista.

Ένα φανταστικό διάφανες τοπ επέλεξε η Christy Turlington ενώ φούστα με επίσης διάφανο πουκάμισο εμφανίσθηκε η Naomi Campbell.

Ποιο icon προτιμάτε;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ