Βαλεντίνα Φεράνι: Η Ιταλίδα influencer μας παρουσιάζει το νέο αγόρι της Ματέο Ναπολιτάνο - Μικρότερός της κατά 10 χρόνια

Με νέο αμόρε η Ιταλίδα καλλονή Βαλεντίνα Φεράνι!

Η διάσημη Ιταλίδα influencer Βαλεντίνα Φεράνι μάς παρουσιάζει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το νέο της αγόρι, τον επίσης Ιταλό Ματέο Ναπολιτάνο. Οι δυο τους ποζάρουν στην κάμερα μέσα στη θάλασσα, απολαμβάνοντας το απέραντο γαλάζιο στο μαγευτικό νησί του Αγίου Βαρθολομαίου στη Γαλλία. Το it girl φαίνεται να βρήκε ξανά τον έρωτα μετά τη μακροχρόνια σχέση της με τον Luca Vezil. 

Η Βαλεντίνα Φεράνι συνόδευσε τη δημοσίευση με το κείμενο: "Young (or should I say younger?), wild & free" με τη μετάφραση να είναι "Νέος (ή μήπως να πω νεότερος;), άγριος και ελεύθερος". Και ο Ματέο με τη σειρά του ανέβασε φωτοφραφία που επιβεβαιώνει τη σχέση τους.

Ποιος είναι ο Ματέο Ναπολετάνο

Πολύ λίγα γνωρίζουμε για το νέο αγόρι της Βαλεντίνα Φεράνι, Ματέο Ναπολιτάνο. Ο Ματέο είναι εννέα χρόνια νεότερος από τη Βαλεντίνα, κατάγεται από το Castelfranco Veneto και ζει στην Καλιφόρνια, στη Λα Μιράντα, όπου και σπουδάζει. Μάλιστα, φοιτά στο Πανεπιστήμιο Biola, ένα ιδιωτικό χριστιανικό-ευαγγελικό πανεπιστήμιο, με μαθήματα σε πολλούς κλάδους

Instagram @matteonapoletano

Διαβάστε επίσης: Bachelorette στη Μύκονο για τις αδερφές της Κιάρα Φεράνι - Ποια από τις διάσημες 3 Ιταλίδες influencers παντρεύεται; (φωτό)

Τι γνωρίζουμε για τη σχέση τους

Αν και δεν ήταν γνωστό μέχρι πρτότινως ότι οι δυο τους είναι σε  σχέση, στην πραγματικότητα, είναι μια ιστορία που ξεκίνησε πριν από καιρό. Τον περασμένο Μάρτιο οι δυο τους φωτογραφήθηκαν στο Μεξικό και είχαν εμφανιστεί πολύ δεμένοι. Στη συνέχεια, τον Ιούλιο, τους είχε απαθανατίσει μαζί ξανά ο φακός, αυτή τη φορά στο Πορτοφίνο. Επιπλέον, είχαν πάει μαζί διακοπές στο San Candido όπου, αν και δεν έχουν μοιραστεί καμία φωτογραφία ως ζευγάρι, και οι δύο έχουν δημοσιεύσει πλάνα μαζί με τον Pablo (το γαλλικό μπουλντόγκ της).

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ