Αλέξης Παππάς: Λέω yes στην επανένωση Τριαντάφυλλου και Σάκη - Η διατροφή που κάνει με ... μπριζόλες (βίντεο)

Ο Αλέξης Παππάς μιλάει στο Καλοκαίρι #yes και λέει πως είχε ένα θέμα υγείας η μητέρα του, ενώ στη συνέχεια λέει yes στην επανένωση Τριαντάφυλλου και Σάκη Κατσούλη.

Ο Αλέξης Παππάς βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση με το «Καλοκαίρι #Yes» και έκανε αποκαλύψεις όχι μόνο για τον ίδιο.

Αφορούσαν και τον Τριαντάφυλλο με τον οποίο βρέθηκαν να τρώνε παρέα… μπριζόλες.

«Ο Τριαντάφυλλος έχει ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις για τον χειμώνα» είπε θέλοντας να αποφύγει να δώσει νέα για τον εαυτό του.

«Άστα αυτά για μας, πες για σένα» του είπε ο Τριαντάφυλλος.

«Είμαι πάρα πολύ καλά συναισθηματικά, επαγγελματικά είμαι μια χαρά, σε θέματα υγείας έχουμε ένα θέμα με τη μητέρα μου, δεν ξέρω αν σας είπε ο Τριαντάφυλλος.

Το θέμα το μεγάλο είναι το ναι που είπε ο Τριαντάφυλλος για την επανένωση Σάκη- Τριαντάφυλλου. Το μεγάλο λάθος του Σάκη είναι ότι έκανε παρέα με τον Κόρο, αυτό με γέμισε ερωτηματικά. Άρχισα να πιστεύω ότι ο Τριαντάφυλλος ετοιμάζεται να πάρει το αίμα του πίσω για το επόμενο Survivor και αυτό είναι ένα θέμα συζήτησης που είχαμε χθες το βράδυ. Του είπα να φάμε 10 μπριζόλες για να ετοιμάσουμε το στομάχι μας για το Survivor.

Διαβάστε ακόμη: Bachelor, θα μείνει ο Bachelor;: Φωτιά στα social media με το ριάλιτι - Υποβιβάζει την γυναίκα

Λέω yes στην επανένωση Τριαντάφυλλου και Σάκη» είπε με νόημα.

«Έχει γίνει μεγάλη πρόταση τηλεοπτική στον Αλέξη για τον χειμώνα, είναι σε συζητήσεις και γίνεται συζήτηση για να πάει στον Δομίνικο γιατί χωρίς Αλέξη δεν γίνεται» αποκάλυψε ο Τριαντάφυλλος αφού ο Αλέξης Παππάς απέφευγε να απαντήσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ