Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στους Ιχθύες - Τάση μελαγχολίας, δυσφορίας & αίσθημα μοναξιάς

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο των Ιχθύων τα ξημερώματα της Πέμπτης σε μια πιο εσωστρεφή, συναισθηματική και ονειρική θέση που κάνει πιο γόνιμη τη φαντασία μας. Η πρώτη της όψη θα είναι η σύνοδος με τον Κρόνο τις μεσημεριανές ώρες, μια όψη που δημιουργεί δυσφορία, τάση για μελαγχολία, περιορισμούς, αλλά και αίσθημα μοναξιάς. Η τελευταία κύρια όψη της μέσα στη μέρα είναι η αντίθεση με τον Ερμή στην Παρθένο που δημιουργεί ασυνεννοησία, επιπολαιότητα στην κρίση μας και βιασύνη στο να βγάλουμε συμπεράσματα. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται από τα ξημερώματα στους Ιχθύς και οι κύριες όψεις της θα είναι η αντίθεση με τον Ερμή και η σύνοδος με τον Κρόνο. Σήμερα αγαπητοί μου Κριοί το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να απέχετε συνειδητά από έριδες και εντάσεις στη δουλειά ή απ’ όπου αλλού μπορεί να προκύψουν, να πάρετε τα πράγματα πιο χαλαρά και να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες, χωρίς να μοιράζετε τον χρόνο σας για να εξυπηρετήσετε άλλους. Πιθανώς να νιώθετε κουρασμένοι ή άτονοι, οπότε καλύτερα να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω ή να ξεκουραστείτε, από το να μιλάτε στα τηλέφωνα ή να προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με τα προβλήματα των άλλων. Αφουγκραστείτε τον εαυτό σας, τα συναισθήματα σας. Πιο πολύ θα σας ωφελήσει ένας περίπατος ή μια βουτιά στην πιο κοντινή παραλία, παρά η επαφή με κόσμο μια μέρα σαν τη σημερινή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πέμπτη έρχεται με δυσκολίες στην επικοινωνία ή ασυνεννοησία, καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και αντίθεση με τον Ερμή. Πιθανώς να υπάρχει ένα κλίμα έντασης στον χώρο εργασίας ανάμεσα στους συνεργάτες σας ή να έχει προκύψει κάτι σε μια φιλική σχέση που χρειάζεται διερεύνηση πριν βγάλετε συμπεράσματα. Σε κάθε περίπτωση, όλα αυτά δεν σας αφήνουν να κάνετε τη δουλειά σας όπως θα θέλατε και στους ρυθμούς που επιθυμείτε κι αυτό προσθέτει και σε σας άγχος και στρες. Φυσικά ενδέχεται να θέλετε να κάνετε και κάποιες παρατηρήσεις εσείς οι ίδιοι σε άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον, αν νιώθετε ότι δεν υπάρχει η σύμπνοια που θέλετε ή δεν δουλεύουν για τους κοινούς σκοπούς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθώς η Σελήνη περιδιαβαίνει από τα ξημερώματα το ζώδιο των Ιχθύων και ετοιμάζεται να έρθει σε σύνοδο με τον Κρόνο το μεσημέρι και αντίθεση με τον Ερμή το απόγευμα, τα πράγματα μέσα στη μέρα αποκτούν ξαφνικά μια διάσταση έντασης, ενώ οι ρυθμοί μπορεί να γίνουν πιο ασφυκτικοί. Μπορεί να προκύψει κάτι έκτακτο προς αντιμετώπιση στη δουλειά ή στο σπίτι κι αυτό να σας δημιουργήσει άγχος αλλά και εκνευρισμό. Κοιτάξτε να είστε ψύχραιμοι και μην αντιδράτε σπασμωδικά αν κάποιος σας κάνει κριτική ή προσπαθεί να σας προκαλέσει. Μια μέρα είναι θα περάσει άλλωστε. Οι αντιπαραθέσεις αν είναι γόνιμες και πιστεύετε ότι κάπου θα οδηγήσουν αξίζει να γίνουν, αλλιώς η αποστασιοποίηση είναι η καλύτερη οδός.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ