Ο πρώην της Ζιζέλ, Tom Brady με την Ιρίνα Σάικ: Το νέο ζευγάρι ζει ένα φλογερό ξεκίνημα όπως λένε τα ... ντοκουμέντα των παπαράτσι (φωτό - βίντεο)

Νέο ζευγάρι στη showbiz

Κανείς δε μπορεί να κρυφτεί από τα φλας των παπαράτσι ...

Έτσι λοιπόν και η Ιρίνα Σάικ εντοπίστηκε σε μία χαλαρή έξοδο με τον πρώην της Ζιζέλ, Τομ Μπρέιντι.

Από ότι φαίνεται οι δυό τους έχουν αναπτύξει ένα ερωτικό ειδύλλιο καταρρίπτοντας τις φήμες που θέλουν το μοντέλο να επιστρέφει στον Bradley Cooper ή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. 

Τα στιγμιότυπα που τους "πρόδωσαν"

Και οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν η Daily Mail και η New York Post δείχνουν πως οι δυο τους τα πηγαίνουν πολύ καλά. Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, το νέο ζευγάρι της showbiz φαίνεται πως πέρασε το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι του πρώην παίκτη του NFL, με την κάμερα να τους απαθανατίζει την επόμενη ημέρα στο αυτοκίνητό του και τον Τομ Μπρέιντι να της χαϊδεύει απαλά το πρόσωπό της.

 

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, ο 45χρονος πρώην παίκτης του NFL την παρέλαβε από ένα ξενοδοχείο του Λος Άντζελες το απόγευμα της Παρασκευής και την πήγε κατευθείαν στο σπίτι του. Βγήκαν από την έπαυλή του το επόμενο πρωί στις 9:30, και αργότερα άφησε την Ιρίνα Σάικ -που φορούσε τα ίδια ρούχα από το προηγούμενο βράδυ- πίσω στο ξενοδοχείο της με το πολυτελές αυτοκίνητό του. Το απόγευμα του Σαββάτου ο Μπρέιντι θεωρείται ότι την παρέλαβε και πάλι από το ξενοδοχείο της και επέστρεψε και πάλι στο σπίτι του.

 

 

Το τετ α τετ Σάικ - Μπρέιντ

Το νέο ζευγάρι γνωρίστηκε τον Ιούνιο στον πολυτελή γάμο του δισεκατομμυριούχου κληρονόμου τέχνης Τζο Ναχμάντ και του μοντέλου Μάντισον Χέντρικ στη Σαρδηνία, όπου καλεσμένοι ήταν επίσης ο Λεονάρντο ντι Κάπριο και οι σταρ του τένις Σερένα και Βένους Γουίλιαμς.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, οι φίλες της νύφης, συμπεριλαμβανομένης της Ιρίνα Σάικ, φαίνεται πως την «έπεσαν» στον Τομ Μπρέιντι, ο οποίος μετά τον χωρισμό του με τη Ζιζέλ έχει αρχίσει και πάλι να βγαίνει ραντεβού.


instagram @srpskainfocom

Διαβάστε ακόμη: Η απόλυτη topwoman Ιρίνα Σάικ - Πήγε στις Κάννες εντελώς αμακιγιάριστη - Το φόρεμα που εντυπωσίασε

«Όλες οι φίλες της Μάντισον είναι πανέμορφα μοντέλα και όλες την έπεφταν στον Τομ, συμπεριλαμβανομένης της Ιρίνα, αλλά φαίνεται ότι εκείνη τα κατάφερε» δήλωσε μια πηγή στη New York Post.
instagram @tombrady

Κι όπως φαίνεται, όντως τα κατάφερε εάν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στην Daily Mail, το νέο ζευγάρι φέρεται να έχει πολύ καλή χημεία και πως δεν πρόκειται για μια απλή περιπέτεια, με τον Τομ Μπρέιντι να... βλέπει μέλλον με την Ιρίνα Σάικ.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ