82χρονη χώρισε τον 36χρονο σύζυγό της και βρήκε... αντικαταστάτη: «Είχαμε τέλεια σεξουαλική ζωή, σε όλα τ' αλλά διαφωνούσαμε»

Ο νέος της σύντροφος «δεν παραπονιέται ποτέ, είναι πολύ ήσυχος και όμορφος», λέει η 82χρονη Iris Jones

Τελικά, ο έρωτας ίσως να κοιτά χρόνια. Η ιστορία αγάπης της 82χρονης Iris Jones και του 36χρονου Mohamed Ibriham ξεκίνησε το 2021, όταν οι δυο τους παντρεύτηκαν, παρά τα 46 χρόνια που τους χώριζαν. Όμως, μετά από 2,5 χρόνια γάμου, το ζευγάρι χώρισε.

Οι δυο τους είχαν γίνει πρωτοσέλιδο για την συγκλονιστική σχέση που είχαν. «Λάτρευα τα πάντα στον Mohamed», φέρεται να δήλωσε η Jones στο περιοδικό Closer, στο Ηνωμένο Βασίλειο. «Αλλά έγινε σκληρή δουλειά. «Είχαμε εξαιρετική σεξουαλική ζωή, αλλά μετά, αντί να κάνουμε έρωτα, καταλήγαμε να διαφωνούμε συνέχεια για τα πάντα», συνέχισε.

Ή Jones συνομίλησε για πρώτη φορά με τον Ibriham στο Facebook το 2019 και γρήγορα ξεκίνησε ένα ειδύλλιο μεταξύ τους. Η συνταξιούχος, η οποία λαμβάνει μια εβδομαδιαία σύνταξη 266 δολαρίων από την κυβέρνηση, σύντομα πέταξε στο Κάιρο της Αιγύπτου για να τον συναντήσει.

Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Νοέμβριο του 2020 και αργότερα, ο Ibriham μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να είναι μαζί με τη σύζυγό του. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του το 2021 στο βρετανικό talk show «This Morning», ο αποκαλούμενος «toyboy» επέμεινε ότι δεν φλέρταρε την Jones για την βίζα ή τα χρήματά της.

Αλλά τώρα, τα πράγματα έχουν τελειώσει μεταξύ τους – και η Jones έχει βρει έναν νέο σύντροφο. Πρόκειται για τον γάτο της, τον κ. Tibbs. «Τον απέκτησα λίγες μέρες αφότου ο Mohammed μετακόμισε και είναι ο τέλειος σύντροφος», δήλωσε, σύμφωνα με το nypost.com. «Δεν παραπονιέται ποτέ, είναι πολύ ήσυχος και όμορφος. Τον λατρεύω. Είναι πολύ ευτυχισμένος εδώ και δεν δημιουργεί ακαταστασία».

Η Jones επέμεινε ότι δεν της λείπει καν ο πρώην σύζυγός της. «Δεν μου λείπει καθόλου ο Mohamed, αυτό που με ενόχλησε περισσότερο όταν έφυγε, ήταν ότι πήρε τις γαρίδες τεμπούρα μου, που είχα προγραμματίσει να φάω εκείνο το βράδυ», είπε.

Ο Ibriham δεν έχει ακόμη μιλήσει δημόσια για τον χωρισμό.

Το 2020, η Jones έκανε μια σόλο εμφάνιση στην εκπομπή «This Morning» και έδωσε μερικές γραφικές λεπτομέρειες για το πώς ήταν να κάνει σεξ με τον τότε σύζυγό της για πρώτη φορά. «Η πρώτη νύχτα ήταν αρκετά σκληρή», παραδέχτηκε στην εκπομπή. «Κανείς δεν είχε έρθει κοντά μου για 35 χρόνια … Νόμιζα ότι ήμουν πάλι παρθένα!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ