Νίκος Παπανδρέου: Τον παππού του Γεώργιο, τον Γέρο της Δημοκρατίας θυμήθηκε με μια παιδική φωτό, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Γεωργίου

Mια vintage pic ενός αξέχαστου πολιτικού!

Σήμερα είναι η ημέρα του Αγίου Γεωργίου και γιορτάζει η μισή Ελλάδα. 

Αναμεσά τους και προσωπικότητες πολύ σημαντικές, όπως ο πρώην και αείμνηστος  Πρωθυπουργός της Ελλάδας (από 1945 ως 1965 σπαστά) , Γιώργος Παπανδρέου.

Ο εγγονός του και γιός του Ανδρέα Παπανδρέου (πρωτοτόκος υιός του Γιώργου Παπανδρέου), Νίκος Παπανδρεόυ τον θυμήθηκε με μία φωτογραφία από τα παλιά.

Στην φωτογραφία φαίνεται ο Γιώργος Παπανδρέου να παίζει με τα τρία εγγόνια του, τον συνονόματο Γιώργο, τον Νίκο και την Σοφία. 

Διαβάστε ακόμα: Το άγνωστο περιστατικό πριν τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε ότι θα με χτυπήσει» - Το αποκάλυψε η Δήμητρα Λιάνη (βίντεο)

Στην λεζάντα, ο εγγονός του Νίκος Παπανδρέου, ο οποίος είναι Έλληνας ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, επιχειρηματίας και συγγραφέας, γράφει: "Χρόνια πολλά στις Γεωργίες και τους Γιώργους της ζωής μας".

Διαβάστε ακόμα: Χάρης Δούκας για Ανδρέα Παπανδρέου «Τζούνιορ»: Fake News! – «Δεν τον διόρισα εγώ, αλλά το Δημοτικό Συμβούλιο» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ