Γνωρίστε την Αθηνά! Η νεογέννητη κορούλα της Μαρίας Μενούνος, είναι μία γλύκα - Το παιδικό δωμάτιο & ο τρισευτυχισμένος παππούς (φωτό)

Η Αθηνά είναι ήδη ενός μήνα!

Η Μαρία Μενούνος έγινε μαμά και έκανε την αποκάλυψη με μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H Eλληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια που έχει περάσει πολλές φουρτούνες στην ζωή της και πρόσφατα  διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας, ζει την απόλυτη ευτυχία. 

Το πρώτο παιδί της δημοσιογράφου και του συζύγου της Keven Undergaro ήρθε στις 23 Ιουνίου μέσω παρένθετης μητέρας μετά από μια δεκαετία αγώνων να συλλάβει παιδί. 

Δείτε επίσης: Τρισευτυχισμένη η Μαρία Μενούνος έγινε μαμά: «Το μωρό – θαύμα μου» - Μέσω παρένθετης μητέρας, το ελληνικό όνομα που θα δώσει (φωτό)

 

Οι νέοι γονείς ονόμασαν το κοριτσάκι τους Αθηνά, τιμώντας την ελληνική καταγωγή της, σύμφωνα με το pagesix.com.

«Ήταν η πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής μου», δήλωσε η Menounos στο Us Weekly. «Ο γιατρός κυριολεκτικά την άρπαξε και την ανέβασε πάνω μου. Την έβαλα στο στήθος μου. Ο Keven και εγώ κοιτάζαμε συνέχεια ο ένας τον άλλον και λέγαμε “Ω, Θεέ μου”. Ήταν ξεκάθαρη χαρά».

 

Η ίδια πλέον έχει βρει τα πατήματά της με την ενός μήνα κορούλα της , ενώ ο πατέρας της, ο οποίος περίμενε πώς και πώς να γίνει παππούς, πετάει στα σύννεφα.

Η Μαρία Μενούνος είπε: ''Ξέραμε ότι θέλαμε ένα ελληνικό όνομα. Είχαμε μια λίστα, και όλοι μας λέγανε ότι όταν δείτε το μωρό, θα το καταλάβετε, αλλά αυτό ήταν εντελώς αναληθές για εμάς. Η Αθηνά είναι η θεά του πολέμου και της σοφίας, και ο Keven λάτρευε τη δύναμη αυτού του ονόματος, οπότε αυτό ήταν!''. 

Σε stories της στο Instagram η ίδια μας έδειξε και το δωμάτιο του μωρού. Η όμορφη οικογένεια πόζαρε με την μικρούλα και τον παππού, ο οποίος φορούσε μια απίστευτη μπλούζα που έγραφε: ''Ένας συνηθισμένος παππούς, αλλά πιο cool''. 

Tα σημάδια από την εγχείρηση της - Η φωτό με το μπικίνι μπροστά στον καθρέφτη

Η Μαρία Μενούνος έχει μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας της, με τον καρκίνο στο πάγκρεας και όπως είχε πει, διαγνώστηκε με αυτόν, τον Ιανουάριο.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Μενούνος: Η εξομολόγηση για τον καρκίνο - "Διπλασιάστηκε λόγω αδιαφορίας των γιατρών" (βίντεο)Μάλιστα, πρόσφατα μίλησε για το πώς οι γιατροί αγνόησαν τον όγκο της, ενώ ετοιμαζόταν να υποδεχτεί το πρώτο της παιδί.

instagram/mariamenounos

"Κοιτάζω πίσω στη χειρουργική επέμβαση νωρίτερα φέτος και είμαι ευγνώμων για τη δύναμη που με ευλόγησε ο Θεός για να τα βγάλω πέρα και φυσικά όλους τους όμορφους ανθρώπους που έστειλε να με βοηθήσουν επίσης! Τώρα βλέπω τα σημάδια που προστατεύω με αντηλιακό και χαμογελάω", έγραψε στη λεζάντα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ